Domokos László

Címke: Lezsák Sándor

Költségvetési vélemény és ellenőrzési terv átadás

Elegendő mozgástér és jövőbe mutató témák. Röviden így foglalható össze az a két dokumentum, amelyeket az Állami Számvevőszék törvényi kötelezettségének eleget téve összeállított és az Országgyűlés részére benyújtott. Lakitelken adtam át Lezsák Sándornak, az Országgyűlés alelnökének az Állami Számvevőszék véleményét a 2023. évi költségvetési törvényjavaslatról, valamint a 2022 második félévi ellenőrzési tervet.
Elolvasom »

Rugalmasságot biztosít a 2022-es költségvetés

Az Állami Számvevőszék törvényi kötelezettségét teljesítve összeállította véleményét az Országgyűlésnek benyújtott, 2022-es költségvetési törvényjavaslatról. Az ÁSZ véleményét Lezsák Sándornak, az Országgyűlés alelnökének személyesen adtam át az Országházban.
Elolvasom »

Reagálni kell az aktuális témákra

Domokos László, az ÁSZ elnöke 2020. július 3-án, pénteken adta át Lezsák Sándornak, az Országgyűlés alelnökének a számvevőszék 2020. második félévi ellenőrzési tervét, amelyben olyan közérdeklődésre tartó témák szerepelnek, mint a fertőző betegségek elleni lakossági védettség, a digitális oktatás, az energiafogyasztás és a hulladékgazdálkodás.
Elolvasom »

Domokos László átadta az Országgyűlésnek az ÁSZ véleményét a 2018-as költségvetésről

Domokos László, az Állami Számvevőszék elnöke az Országházban adta át Lezsák Sándornak, az Országgyűlés alelnökének az ÁSZ véleményét a 2018-as költségvetésről. Az ÁSZ Véleménye szerint megalapozott a 2018-as központi költségvetésről szóló törvényjavaslat, és megfelel az Alaptörvényben meghatározott államadósság-szabálynak, valamint – egy előírás kivételével – a költségvetésre vonatkozó jogszabályi előírásoknak. A 2018-as költségvetési ...
Elolvasom »