Domokos László

Címke: diplomaosztó

A digitalizáció a felsőfokú képzésben is új perspektívákat nyújt

Örömmel fogadtam a felkérést, hogy néhány gondolattal köszöntsem a Miskolci Egyetem Bölcsészettudományi és Gazdaságtudományi Karának végzős hallgatóit. A diplomaosztó keretében az Állami Számvevőszék 18 dolgozója is átvehette szakirányú továbbképzések keretében megszerzett oklevelét. Munkatársaimnak ezúton is szeretnék köszönetet mondani, hiszen az erőfeszítéseik árán megszerzett tudás nemcsak őket, hanem az ÁSZ-t is gazdagítja majd.
Elolvasom »

Domokos László a Miskolci Egyetem diplomaosztóján

A Miskolci Egyetem 2019. február 7-én és 8-án tartotta meg diplomaosztó ünnepségét. Az egyetem végzősei közül a Műszaki Földtudományi Kar, a Műszaki Anyagtudományi Kar, az Állam- és Jogtudományi Kar, Gépészmérnöki és Informatikai, a Gazdaságtudományi-, a Bölcsészettudományi- és az Egészségügyi Kar hallgatói vehették át oklevelüket az egyetem vezetőségétől. Az Állami Számvevőszék elnöke, Domokos László is részt vett az ünnepségen és kösz...
Elolvasom »

A Miskolci Egyetem díszdoktorává választották Domokos Lászlót

A Miskolci Egyetem Szenátusa díszdoktori címmel tüntette ki Domokos Lászlót, az Állami Számvevőszék elnökét. A két intézmény 2015 novemberében írt alá együttműködési megállapodást a közpénzekkel, közvagyonnal való gazdálkodás színvonalának javítását, fejlesztését szolgáló képzés és kutatás feltételeinek megteremtése érdekében. A díszdoktori címet az ÁSZ elnöke a képzés első évét lezáró diplomaosztó ünnepség kereti között vette át.
Elolvasom »