Domokos László

Címke: találkozó

A Baptista Egyház vezetőivel találkozott Domokos László

A Magyarországi Baptista Egyház vezetőit fogadta hivatalában Domokos László augusztus 13-án, hétfőn. Az ÁSZ évek óta visszatérően szervez egyeztetéseket egyházi vezetőkkel. Idén a Magyarországi Református Egyház vezetőinek látogatásával vette kezdetét a találkozók sora, még június 13-án. Most Papp Jánost, a Magyarországi Baptista Egyház egyházelnökét, valamint Mészárost Kornél főtitkárt fogadták az ÁSZ felsővezetői.
Elolvasom »

A költségvetési bizottság új elnökével találkozott Domokos László

Hivatalában fogadta Varju Lászlót, az Országgyűlés költségvetési bizottságának új elnökét Domokos László. A megbeszélésen egyebek mellett a jövő évi költségvetési tervezésről, a vagyongazdálkodás és vagyonnyilvántartás fejlesztési irányairól, a pártok szabályszerű gazdálkodása számvevőszéki támogatásának lehetőségeiről egyeztettek.
Elolvasom »

Református egyházi vezetőkkel találkozott Domokos László

A Magyarországi Református Egyház hét vezetőjét fogadta az Állami Számvevőszék székházában Domokos László. Az ÁSZ évről évre visszatérően szervez találkozókat a magyarországi történelmi egyházak vezetőivel, az idei megbeszélések sora a június 13-i találkozóval vette kezdetét.
Elolvasom »

Domokos László előadást tartott a V4+2 számvevőszékek elnöki találkozóján

Aktuális, napjaink társadalmi kihívásait érintő témák kerültek napirendre a Visegrádi országok, valamint Szlovénia, Ausztria és Horvátország számvevőszékeinek az idén Magyarországon megrendezett elnöki szintű találkozóján. A két napos konferencia szakmai programjára 2018. június 5 – 6. között került sor, mely során a résztvevő felek több kiemelt témát vitattak meg.
Elolvasom »

Bilaterális találkozó a kínai számvevőszéki delegációval

Domokos László, az Állami Számvevőszék elnöke, hivatalában fogadta Mr. LI Xiaozhongot, a kínai számvevőszék alelnökét és kíséretét 2018. május 22-én, Budapesten. A szakmai találkozó központjában elsősorban a két ország közötti tapasztalatcsere állt, a megbeszélésen kiemelt figyelmet kapott a magyar illetve a kínai számvevőszékek szerepe a ’jól irányított állam’ elősegítésében, illetve a legfőbb ellenőrzési intézmények által biztosított ...
Elolvasom »