Domokos László Az Állami Számvevőszék Elnöke

Domokos László hírportál

Címke: pénzügyi kultúra

A fiatalok és a gazdaság

Hogyan járulhatnak hozzá a fiatalok a gazdaság versenyképességének növekedéséhez? Ha megfontolt pénzügyi döntéseket hoznak, ha ismerik a pénzügyek világát, tudatosan tervezik a családi költségvetést, megtakarítanak, dolgoznak. Ezért fontos a fiatalok pénzügyi kultúrájának és magatartásának a fejlesztése.
Elolvasom »

A pénzügyi ismeretek fejlesztéséről tartott előadást Domokos László

A fejlett pénzügyi kultúra javítja az egyének életminőségét, valamint növeli a létbiztonságot - hangsúlyozta beszédében Domokos László, a „Pénzügyi tudatosság és szociális biztonság” címmel rendezett konferencián Budapesten. A Magyar Pénzügyi Gazdasági Ellenőrök Egyesülete (MPGE) Társadalombiztosítási Ellenőrzési Szakosztálya által szervezett eseményen az Állami Számvevőszék elnöke mellett a Kormányzati Ellenőrzési Hivatal, a Magyar Áll...
Elolvasom »

Kerekasztal-beszélgetés a pénzügyi kultúra fejlesztésének támogatásáról

Domokos László, az Állami Számvevőszék, valamint a Magyar Pénzügyi és Gazdasági Ellenőrök Közhasznú Egyesületének elnöke is felszólalt a 2017. február 16-án rendezett kerekasztal-beszélgetésen, melynek fókuszában a társadalmi felelősségvállalás és a pénzügyi kultúra fejlesztése állt. Domokos László kiemelte: a pénzügyi kultúra fejlesztése nem egy tökéletesen lefedett terület, itt bőven van lehetőség a továbblépésre.
Elolvasom »

Domokos László előadása az Econventio éves konferenciáján

Az Állami Számvevőszék és az Econventio Egyesület közös szakmai konferenciát rendezett az ÁSZ épületében december 15-én. A rendezvényt Domokos László, az Állami Számvevőszék elnöke nyitotta meg, aki beszédében a pénzügyi kultúra fejlesztéséről, valamint az ÁSZ és az Econventio ennek érdekében folytatott együttműködéséről beszélt.
Elolvasom »

Szándéknyilatkozat a pénzügyi kultúra fejlesztéséről

Domokos László, az Állami Számvevőszék elnöke, a Szegedi Tudományegyetem általános rektorhelyettese, a Budapesti Kommunikációs és Üzleti Főiskola rektora, valamint az Econventio Kerekasztal Közhasznú Egyesület és a Magyar Pénzügyi-Gazdasági Ellenőrök Közhasznú Egyesületének képviselői ünnepélyes keretek között együttműködési szándéknyilatkozatot írtak alá a pénzügyi kultúra fejlesztéséhez kapcsolódó kutatással kapcsolatban.
Elolvasom »

Partnereim