Domokos László Az Állami Számvevőszék Elnöke

Domokos László hírportál

Címke: konferencia

Fókuszban a zöld beszerzések

2020. október 27-én a Közbeszerzési Hatóság nemzetközi online konferenciája kiváló alkalmat kínált arra, hogy bemutassam a legfrissebb elemzésünket a zöld beszerzésekről, valamint megismerhessük a legújabb közbeszerzési fejleményeket, a stratégiai közbeszerzések előmozdításának lehetőségeit, illetve rálátásunk nyíljon az elérhető jó gyakorlati példákra.
Elolvasom »

Lámfalussy Lectures konferencia

Domokos László, az Állami Számvevőszék elnöke részt vett a Magyar Nemzeti Bank által szervezett nemzetközi "Lámfalussy Lectures" konferencia díjátadó gáláján, majd a másnap kezdődő szakmai konferencián.
Elolvasom »

"Mit köszönhetünk a keresztény kultúrának?"

2019. március 26-án rendezték meg a „Mit köszönhetünk a keresztény kultúrának” című konferenciát. A 10 órakor kezdődő rendezvényen Gulyás Gergely, Miniszterelnökséget vezető miniszter is beszédet mondott. Az eseményen az Állami Számvevőszék elnöke, Domokos László is részt vett.
Elolvasom »

Etikus vezetőképzési konferenciát nyitott meg Domokos László

Az ÁSZ szeptember 27-én rendezte meg „Fókuszban az állami vállalatok – konferencia és közpénzügyi vezetőképzés” című programját. Domokos László, az Állami Számvevőszék elnöke nyitóelőadásában az állam tulajdonosi szerepvállalásának lehetséges fejlesztési irányait ismertette. A programon állami társaságok első számú vezetői hallhatnak gyakorlati példákat, fejlesztési lehetőségeket bemutató előadásokat az állami vállalatirányítással össze...
Elolvasom »

A pénzügyi ismeretek fejlesztéséről tartott előadást Domokos László

A fejlett pénzügyi kultúra javítja az egyének életminőségét, valamint növeli a létbiztonságot - hangsúlyozta beszédében Domokos László, a „Pénzügyi tudatosság és szociális biztonság” címmel rendezett konferencián Budapesten. A Magyar Pénzügyi Gazdasági Ellenőrök Egyesülete (MPGE) Társadalombiztosítási Ellenőrzési Szakosztálya által szervezett eseményen az Állami Számvevőszék elnöke mellett a Kormányzati Ellenőrzési Hivatal, a Magyar Áll...
Elolvasom »

Partnereim