Domokos László

Címke: Állami Számvevőszék

Domokos László az M1-nek adott interjút

Az Állami Számvevőszék elnöke hétfőn az M1 Ma reggel című műsorában a gazdaság kifehérítésének lehetőségeiről beszélt, mely a zöldítés gazdaságpolitikáját is maga után vonja. Az ÁSZ egyre nagyobb hangsúlyt helyez a gazdasági versenyképesség, a fenntarthatóság és a klímavédelem közötti összefüggések feltárására.
Elolvasom »

Domokos László részt vett a Magyar Értékek Napja rendezvényén

Domokos László a IV. alkalommal megrendezett Magyar Értékek Napja rendezvény fővédnökeként köszöntőjében kiemelte, hogy az esemény küldetése egyedülálló, hiszen egyesíti, összeköti mindazt, amire magyarként, itt a Kárpát-medencében méltán lehetünk büszkék.    
Elolvasom »

Miként járul hozzá a gazdaság kifehérítése a gazdaság zöldítéséhez?

„A gazdaság kifehérítése révén növekvő költségvetési bevételekből több juthat a gazdaság zöldítését szolgáló támogatásokra, fejlesztésekre is" – hangsúlyozta Domokos László, az 57. Közgazdász-vándorgyűlés nyitó plenáris ülésén megtartott előadásában, Nyíregyházán. Az Állami Számvevőszék elnöke rávilágított: a klímavédelem és a versenyképesség között közvetlen összefüggés van. Az államnak, illetve a közszférának pedig meghatározó szerepe...
Elolvasom »

Átadták a Szent Gellért Fórumot Szegeden

Domokos László 2019. augusztus 28-án részt vett a Szeged-Csanádi Egyházmegye kulturális, szabadidős és sportközpontjának megnyitóján.
Elolvasom »

Domokos László: működik a fenntartható kifehérítés

Domokos László 2019. július 25-én részt vett Tusnádfürdőn a 30. alkalommal megrendezett Bálványosi Nyári Szabadegyetem és Diáktábor kerekasztal beszélgetésén. Az eseményt megelőzően az ÁSZ elnöke interjút adott a Kossuth Rádiónak, amelynek témája Magyarország 2020-as költségvetése és az ország államháztartási helyzete volt.
Elolvasom »