Domokos László Az Állami Számvevőszék Elnöke

Domokos László hírportál

Címke: Költségvetési Tanács

A Költségvetési Tanács idei első ülése

Domokos László, mint a Költségvetési Tanács tagja részt vett a KT idei első ülésén. A Költségvetési Tanács idén kiemelt figyelmet szentel a közép- és hosszú távon fenntartható fejlődés és az államháztartás kölcsönhatásainak elemzésére, valamint kiemelten értékeli a központi költségvetés megalapozottságát, az államadósság-szabály érvényesülését.
Elolvasom »

Domokos László részt vett a Költségvetési Tanács elnökének kinevezésén

2017. december 13-án Dr. Áder János köztársasági elnök a Sándor-palotában ünnepélyes keretek közt Dr. Kovács Árpádot nevezte ki a a Költségvetési Tanács elnökévé, ezzel második ciklusát megkezdve a tanács elnöki posztján. A rendezvényen részt vett Domokos László, az ÁSZ elnöke is.   
Elolvasom »

Orosz-magyar számvevőszéki elnöki találkozó Moszkvában

Nemzetközi együttműködésre van szükség a korrupció elleni harcban - erre hívta fel a figyelmet Domokos László az orosz fővárosban, egy nemzetközi konferencián. Az Állami Számvevőszék elnöke beszédében kijelentette: globalizálódó világunkban a korrupció is egyre inkább nemzetközivé válik, ezért csak összefogással lehet eredményesen fellépni ellene.
Elolvasom »

Járai Zsigmond látogatása az ÁSZ-nál

Járai Zsigmond, a Költségvetési Tanács (KT) elnöke látogatást tett Domokos Lászlónál, az Állami Számvevőszék elnökénél. A megbeszélésen a Költségvetési Tanácsról szóló törvény előkészítéséhez kapcsolódó kérdéseket vitatták meg.
Elolvasom »

Tudományos konferencia az ÁSZ-nál

Az Állami Számvevőszék zártkörű tudományos konferenciát rendezett „A 2012. évi költségvetés makrogazdasági környezetét meghatározó tényezők" címmel, melyen a Költségvetési Tanács tagjai mellett számos neves előadó is részt vett.
Elolvasom »

Partnereim