Domokos László Az Állami Számvevőszék Elnöke

Címke: konferencia

A közpénzek őre – Domokos László nyitotta meg „A jó állam építőkövei – 5 éves az Alaptörvény” című konferenciát

„A jó állam építőkövei – 5 éves az Alaptörvény” címmel rendezett konferenciát október 13-án az Állami Számvevőszék. Megnyitó köszöntőjében Domokos László hangsúlyozta: Az új Alaptörvény elfogadása, a kapcsolódó sarkalatos törvényekkel együtt új időszámítás kezdetét jelentette a hazai közpénzügyek történetében. „Magyarország túljutott a válságon, és ma már az építkezés, a versenyképesség növelése felé halad” – jelentette ki az ÁSZ elnöke...
Elolvasom »

Domokos László részt vett a Válságkezeléstől a gazdasági növekedés beindításáig című konferencián

Domokos László, az Állami Számvevőszék elnöke részt vett a Nemzetgazdasági Minisztérium és a brüsszeli Bruegel Intézetet szervezésében megvalósuló, Válságkezeléstől a gazdasági növekedés beindításáig című, Budapesten megrendezett konferencián.
Elolvasom »

Domokos László felszólalt az Állami Számvevőszék „Jó gyakorlatok – Fókuszban az állami vállalatok integritás helyzete” c...

Az ÁSZ elnöke előadásában bemutatta az állami tulajdonú cégek korrupciós kockázatait és védettségét feltérképező számvevőszéki tanulmányt, valamint ismertette az állammenedzsment megújításának indokoltságát.
Elolvasom »

„A Belső Ellenőrzés Új Nemzedéke – Problémamegoldás 2016” című nemzetközi konferencián vett részt Domokos László

2016. május 19-20-án rendezi a Belső Ellenőrök Magyarországi Közhasznú Szervezete (BEMSZ) a Belső Ellenőrök Nemzetközi Szervezete (IIA) Kelet-Közép-Európai régiója éves konferenciáját, amelyre Domokos László az Állami Számvevőszék elnöke is meghívást kapott.
Elolvasom »

Domokos László előadása a Századvég Gazdaságkutató által rendezett konferencián

„Csökkenő államadósság - bővülő gazdaság” címmel rendezett konferenciát a Századvég Gazdaságkutató Zrt. február 27-én, szombaton. A rendezvényen Domokos László is előadást tartott. Az Állami Számvevőszék elnöke felhívta a figyelmet az ország eladósodottságának mérséklésére, a gazdaság fehérítésére, valamint az uniós források felhasználásának fontosságára.
Elolvasom »

Partnereim