Domokos László

Címke: összefogás

Bál az összefogás jegyében

Immár nyolcadik alkalommal került sor a báli szezon egyik fontos fővárosi eseményére, a Nemzetstratégiai Kutatóintézet által szervezett Budapesti Székely Bálra. Idén is nagy örömmel vettem részt a rendezvényen, amely most is sikerrel varázsolta Székelyföld egyedülálló hangulatát és szellemiségét a Pesti Vigadó impozáns épületébe.
Elolvasom »

Magasabb szintre lépett Magyarországon a korrupció elleni fellépés az elmúlt 10 évben

Az ÁSZ előbb az évenként elvégzett Integritás-felméréssel elterjesztette az integritás szemléletét a magyar közszférában, ezután a módszert ellenőrzéssé fejlesztette, 2021-re pedig széleskörű tanácsadással és tudásmegosztással tovább erősítette a közpénzt felhasználó szervezetek helyzetét, ezzel is növelve az ellenálló képességüket.
Elolvasom »

Összefogás a magyar kultúráért és értékekért

2020 májusában leégett a felvidéki Zétény község kulturális intézménye. A tűz elsősorban a település és a térség kulturális életében jelent nagy veszteséget, annak következményeit azonban minden közösségek iránt elkötelezett Kárpát-medencei magyar átérzi. Domokos László, az Állami Számvevőszék elnöke elkötelezett a nemzeti kultúra megőrzése és megóvása iránt, ezért ezúton ajánlja mindenki figyelmébe az adományozási felhívást.
Elolvasom »

Tiszteletbeli Székely címet kapott Domokos László

A Nemzetstratégiai Kutatóintézet szervezésében 2020. február 15-én, szombaton került sor a Pesti Vigadóban a VII. Budapesti Székely Bálra, ahol Tiszteletbeli Székely címet kapott Domokos László, az Állami Számvevőszék elnöke.
Elolvasom »

Domokos László is beszédet tartott a korrupció elleni nemzeti összefogás 5. évfordulóján rendezett konferencián

A korrupció elleni fellépés alapvetően a kontrollok és védelmi rendszerek fejlesztését jelenti – hangsúlyozta Domokos László a korrupció elleni nemzeti összefogás 5. évfordulóján rendezett eseményen. Az ÁSZ elnöke rámutatott, hogy a korrupció olyan, mint egy betegség, amit a legjobb, ha megelőzünk. Mint mondta: a Számvevőszék felmérései szerint a magyar közszférában évről-évre javul a korrupció elleni védelmi rendszerek kiépítettsége és...
Elolvasom »