Domokos László

Címke: Országgyűlés

Domokos László átadta az ÁSZ 2017. első félévi ellenőrzési tervét

Domokos László, az Állami Számvevőszék elnöke átadta Dr. Gulyás Gergelynek, az Országgyűlés törvényalkotásért felelős alelnökének az ÁSZ 2017. első félévi ellenőrzési tervét. A dokumentum szerint fókuszban marad továbbra is az ellenőrzési, felügyeleti tevékenységet végző „ellenőrök ellenőrzése”, továbbá az ÁSZ nagy hangsúlyt helyez a fenntartható fejlődést befolyásoló és a levegő minőségét érintő tényezők ellenőrzésére is.
Elolvasom »

Parlamenti emlékülésen vett részt Domokos László

Az Országgyűlés október 25-én az 1956-os forradalom és szabadságharc 60. évfordulója alkalmából „1956-2016 – Tele volt halottakkal a tér…” címmel ünnepi emlékülést rendezett, melyen részt vett Domokos László, az Állami Számvevőszék elnöke is. Az eseményen felszólalt többek között Marek Kuchcinski, a lengyel szejm elnöke és Stanislaw Tillich, a német Bundesrat elnöke.
Elolvasom »

Domokos László expozéja nyitotta meg a zárszámadási törvényjavaslat parlamenti vitáját

Megkezdődött a 2015. évi központi költségvetés végrehajtásáról szóló törvényjavaslat általános vitája a Parlamentben. Domokos László, az Állami Számvevőszék elnöke expozéjában elmondta: a tavalyi költségvetés végrehajtása a jogszabályi előírásoknak és az európai uniós feltételeknek megfelelt, a zárszámadási törvényjavaslat megalapozott, az abban szerepeltetett adatok megbízhatóak. Az ÁSZ elnöke a gazdasági folyamatok elemzése során arra...
Elolvasom »

Domokos László beszámolt az ÁSZ 2015. évi munkájáról az Országgyűlésnek

Domokos László, az Állami Számvevőszék elnöke beszámolt az ÁSZ 2015-ös tevékenységéről és eredményeiről az Országgyűlés plenáris ülésén. Domokos László expozéjában az Állami Számvevőszék működésében a hasznosulás éveként fémjelezte a 2015. évet.
Elolvasom »

Domokos László expozéja a 2017. évi költségvetés országgyűlési vitáján

Az Országgyűlésben megkezdődött a mai napon Magyarország 2017. évi központi költségvetési törvényjavaslatának általános vitája. Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter felszólalását követően Domokos László, az Állami Számvevőszék elnöke tartotta meg fél órás expozéját. Domokos László beszédében ismertette az ÁSZ véleményének részleteit.
Elolvasom »