Domokos László

Címke: Állami Számvevőszék

V4+2 és az Európai Unió Számvevőszékeinek Kapcsolattartó Bizottsági ülése

A V4+2 és az Európai Unió Számvevőszékeinek Kapcsolattartási Bizottsági ülésén vett részt az Állami Számvevőszék 2019. június 26-28. között. Az ÁSZ delegációját Domokos László elnök vezette.
Elolvasom »

Megemlékezés a dunai hajóbaleset áldozatairól

Domokos László, az Állami Számvevőszék elnöke rövid megemlékezést tartott 2019. június 21-én a tragikus budapesti hajókatasztrófa helyszínén. A pesti Duna-parton megszervezett megemlékezésen részt vett továbbá az ÁSZ képviseletében Gulyás Georgina nemzetközi ügyekért felelős projektvezető is.  
Elolvasom »

Domokos László a költségvetési törvényjavaslatról

Az Alaptörvény előírja, hogy Magyarország a kiegyensúlyozott, átlátható és fenntartható költségvetési gazdálkodás elvét érvényesíti – szögezte le expozéja elején Domokos László. Az ÁSZ elnöke aláhúzta: a 2020. évi központi költségvetésről szóló törvényjavaslat kialakítása és tartalma megfelel ezeknek az előírásoknak, és hozzájárul az Alaptörvényben lefektetett alkotmányos gazdálkodási elvek érvényesítéséhez. Az Állami Számvevőszék vélem...
Elolvasom »

Domokos László előadása a nemzetközi adókonferencián

A Magyar Okleveles Adószakértők Egyesülete rendezésében 2019. június 13-14-én tartották meg a XIII.Nemzetközi Adókonferenciát. A kétnapos rendezvény fókuszában a digitalizáció és kommunikáció áll.
Elolvasom »

Kézműves Sörfesztivál Gyula városában

2019. június 7. és 10. között, második alkalommal került megrendezésre a gyulai Kézműves Sörfesztivál. A négy napos eseményen hazai és határon túli kézműves sörökkel várták a fesztiválozókat.
Elolvasom »