Domokos László Az Állami Számvevőszék Elnöke

Domokos László hírportál

Címke: Állami Számvevőszék

„Izrael és a választások”

„Izrael és a választások” című előadáson és kerekasztal-beszélgetésen is részt vett az Állami Számvevőszék elnöke. Yair Netanyahu előadásának a Terror Háza Múzeum adott helyet október 29-én.
Elolvasom »

Eurasia Forum – 2019

Domokos László is részt vett az október 29-én, Budapesten megrendezett Eurasia Forumon. A rendezvény középpontjában az eurázsiai együttműködés és a hosszú távú fenntartható gazdaságpolitika állt. A keddi napot Matolcsy György jegybankelnök nyitotta meg. A nemzetközi fórum megnyitóján az Állami Számvevőszék elnöke, Domokos László is részt vett.
Elolvasom »

Megbízható volt a tavalyi büdzsé végrehajtása

Az Európai Unió tagállamai között a legdinamikusabb gazdaságfehérítést érte el Magyarország néhány év alatt – emelte ki az Állami Számvevőszék elnöke a 2018-as zárszámadásról szóló törvényjavaslat országgyűlési vitájában. Domokos László elmondta: az ÁSZ megállapította, hogy a költségvetési intézményrendszer 2018-ban biztosította a közpénzekkel való gazdálkodás szabályszerűségét. A 2018-as zárszámadásról szóló törvényjavaslat megalapozot...
Elolvasom »

Domokos László: folyamatos a magyar gazdaság felzárkózása

Magyarország gazdasági fejlettsége 2018-ban tovább közeledett az európai uniós átlaghoz, amihez hozzájárult a magyar gazdaság fenntartható kifehéredése – hangsúlyozta az Állami Számvevőszék elnöke a Magyar Pénzügyi-Gazdasági Ellenőrök Egyesületének (MPGE) konferenciáján, Miskolcon.
Elolvasom »

Domokos László: Fokozatosan fehéredik a gazdaság

Fokozatosan fehéredik a magyar gazdaság az elmúlt évek intézkedéseinek köszönhetően - jelentette ki Domokos László az M1-en adott interjúban.
Elolvasom »

Partnereim