Domokos László

Címke: expozé

Domokos László az ÁSZ 2017-es beszámolójáról

Október másodikán vitázott az Országgyűlés az Állami Számvevőszék 2017-es tevékenységéről. Domokos László expozéjában összefoglalta az ÁSZ 2017-es eredményeit és tapasztalatait.
Elolvasom »

Domokos László expozéja nyitotta meg a zárszámadási törvényjavaslat parlamenti vitáját

Megkezdődött a 2015. évi központi költségvetés végrehajtásáról szóló törvényjavaslat általános vitája a Parlamentben. Domokos László, az Állami Számvevőszék elnöke expozéjában elmondta: a tavalyi költségvetés végrehajtása a jogszabályi előírásoknak és az európai uniós feltételeknek megfelelt, a zárszámadási törvényjavaslat megalapozott, az abban szerepeltetett adatok megbízhatóak. Az ÁSZ elnöke a gazdasági folyamatok elemzése során arra...
Elolvasom »

Domokos László beszámolt az ÁSZ 2015. évi munkájáról az Országgyűlésnek

Domokos László, az Állami Számvevőszék elnöke beszámolt az ÁSZ 2015-ös tevékenységéről és eredményeiről az Országgyűlés plenáris ülésén. Domokos László expozéjában az Állami Számvevőszék működésében a hasznosulás éveként fémjelezte a 2015. évet.
Elolvasom »

Domokos László expozéja a 2017. évi költségvetés országgyűlési vitáján

Az Országgyűlésben megkezdődött a mai napon Magyarország 2017. évi központi költségvetési törvényjavaslatának általános vitája. Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter felszólalását követően Domokos László, az Állami Számvevőszék elnöke tartotta meg fél órás expozéját. Domokos László beszédében ismertette az ÁSZ véleményének részleteit.
Elolvasom »