Domokos László Az Állami Számvevőszék Elnöke

Domokos László hírportál

Címke: ÁSZ

Az Országgyűlés elfogadta az ÁSZ 2020-as tájékoztatóját

A nehézségekből előnyt kovácsoltunk, így a járvány idején is fejlesztette a közpénzügyeket az Állami Számvevőszék - ez a mi Twitter-üzenetünk a tavalyi esztendőről.
Elolvasom »

Újabb fontos lépés a 0%-os szja irányába

 Mindig azon az állásponton voltam, hogy egy ideális kifehérített gazdaságban alacsony, a nullához közelít a személyi jövedelemadó kulcsa.  Örülök, hogy ismét egy fontos lépés született  hazánkban ebbe az irányba.
Elolvasom »

Az ÁSZ a nehézségekből előnyt kovácsolt

Rugalmas reagálás, digitalizáció, dinamikus hatásnövekedés, tanácsadás és tudásmegosztás. Ezekkel a címszavakkal kezdtem a parlamenti expozémat, ugyanis azt gondolom, hogy ezek pontosan összefoglalják mindazt, amit a tavalyi év rendkívüli körülményei között megvalósított a Számvevőszék.
Elolvasom »

Szabadtéri rendezvények a Nemzeti Összetartozás Napján

A Nemzeti Összetartozás Napja alkalmából számos szabadtéri kulturális renedzénnyel emlékeztek a trianoni békeszerződés aláírásának 101. évfordulójára.
Elolvasom »

Új tagokkal bővült a Pénzügyi Szemle szerkesztőbizottsága

Hat új taggal bővült az Állami Számvevőszék Pénzügyi Szemle közpénzügyi szakfolyóiratának szerkesztőbizottsága. Az újonnan kinevezett tagoknak ünnepélyes keretek között nyújtottam át a szerkesztőbizottsági kinevezési okiratokat.
Elolvasom »

Partnereim