Domokos László

Címke: Állami Számvevőszék

A cél a közpénzügyek pozitív irányba történő mozdítása

A számvevőszéki ellenőrzések célja nem a hibakeresés, hanem a közpénzügyek pozitív irányba történő mozdítása, fejlesztése - hangsúlyozta Domokos László a Magyar Pénzügyi - Gazdasági Ellenőrök Egyesülete (MPGE) éves konferenciáján tartott előadásában. Az Állami Számvevőszék elnöke rámutatott: az ellenőrző szervezetek a közpénzügyi rendszer minőségbiztosítói, a három védelmi vonal összehangolt ellenőrzései pedig a jól irányított államhoz ...
Elolvasom »

Megkezdődött a pénzügyi ellenőrök éves konferenciája

Az innováció és szerepének változása a pénzügyi, gazdasági ellenőrzés területén címmel kezdődött meg a Magyar Pénzügyi - Gazdasági Ellenőrök Egyesületének (MPGE) éves konferenciája. Domokos László, az MPGE és az Állami Számvevőszék elnöke megnyitójában hangsúlyozta: az MPGE stratégiai célja a tudásmegosztás, az éves konferencia is ezt a célt szolgálja. Kiemelte: a digitalizáció a magyar államigazgatás legnagyobb kihívása, ami az ellenőr...
Elolvasom »

Rubens, Van Dyck és a flamand festészet kiállításán

A Szépművészeti Múzeum október 29-ei kiállítás megnyitóján az Állami Számvevőszék elnöke is részt vett. Az időszaki kiállításon többek között Peter Paul Rubens flamand festő, valamint Van Dyck alkotásai is találhatók.
Elolvasom »

„Izrael és a választások”

„Izrael és a választások” című előadáson és kerekasztal-beszélgetésen is részt vett az Állami Számvevőszék elnöke. Yair Netanyahu előadásának a Terror Háza Múzeum adott helyet október 29-én.
Elolvasom »

Eurasia Forum – 2019

Domokos László is részt vett az október 29-én, Budapesten megrendezett Eurasia Forumon. A rendezvény középpontjában az eurázsiai együttműködés és a hosszú távú fenntartható gazdaságpolitika állt. A keddi napot Matolcsy György jegybankelnök nyitotta meg. A nemzetközi fórum megnyitóján az Állami Számvevőszék elnöke, Domokos László is részt vett.
Elolvasom »