Domokos László Az Állami Számvevőszék Elnöke

Domokos László hírportál

Címke: tanévnyitó

Tanévnyitó a Ludovikán

A Nemzeti Közszolgálati Egyetem központi tanévnyitó ünnepségét szeptember 1-jén, a Ludovika Arénában tartották, amelyen részt vett Domokos László, az Állami Számvevőszék elnöke.
Elolvasom »

Közszolgáltatási elemző képzés a közpénzügyek védelmében

„Az öntanuló képesség magas értéket hordoz” – mondta Domokos László, az ÁSZ elnöke a negyedik alkalommal elindult közszolgáltatási elemző szakirányú továbbképzés tanévnyitóján.
Elolvasom »

Domokos László a Nemzeti Közszolgálati Egyetem tanévnyitóján vett részt

A Nemzeti Közszolgálati Egyetem 2016/2017-es tanévnyitó ünnepségére 2016. szeptember 5-én került sor az Orczy Parkban, amelyre Domokos László, az Állami Számvevőszék elnöke is meghívást kapott.
Elolvasom »

A Budapesti Corvinus Egyetem tanévnyitóján vett részt Domokos László

A felsőoktatási intézményekben megkezdődött a 2016/2017-es tanév. Domokos László, az Állami Számvevőszék elnöke pénteken a Budapesti Corvinus Egyetem tanévnyitóján vett részt a Művészetek Palotája Hangversenytermében.
Elolvasom »

A Budapesti Gazdasági Főiskola tanévnyitóján vett részt Domokos László

Megkezdődött a 2014/2015-ös tanév a felsőoktatási intézményekben. Domokos László hétfőn a Budapesti Gazdasági Főiskola tanévnyitóján vett részt, ezzel is támogatva a BGF és az ÁSZ közötti együttműködést, melynek kiemelt célja az Állami Számvevőszék ellenőrzési tapasztalatainak hasznosítása a felsőoktatási intézményrendszer területén.
Elolvasom »

Partnereim