Domokos László Az Állami Számvevőszék Elnöke

Domokos László hírportál

Címke: ÁSZ

A közművelődésnek nagy szerepe van a képzésben

"A jól elvégzett munka megérdemelt gyümölcse e gyönyörű ház. Az elmúlt időszak szorgos és eredményekben gazdag munkájának elismerése és egyúttal a jövőbe való befektetés valósult meg Lakitelken"– írta a Nemzeti Művelődési Intézet Székházának vendégkönyvébe Domokos László, az Állami Számvevőszék elnöke.
Elolvasom »

Interjú a közművelődésről

Szívügyemnek tekintem a nemzeti kultúra ápolását, a kulturális értékek megőrzését, amelyek alapjaiban határozzák meg egy nemzet társadalmi fejlődési lehetőségeit, és amelyek a következő generáció életkörülményeire is döntő befolyással bírnak – mondta Domokos László, az Állami Számvevőszék elnöke a Nemzeti Művelődési Intézet Partnerségi Központjában készített interjúja során.
Elolvasom »

Tanulmánykötet a jövedelemadózásról

„A jövedelemadózás számvevőszéki aspektusai és ellenőrzési gyakorlata” címmel írt fejezetet Domokos László, az Állami Számvevőszék elnöke a Soproni Egyetem Kiadó gondozásában megjelent Ami vagyon, az legyen is című tanulmánykötetben. A Soproni Egyetem ezzel a kiadvánnyal olyan jellegű művet hozott létre, amely hiánypótló a szakmában.
Elolvasom »

Aratónap és Kárpát-medencei Nemzetiségi Napok Szarvason

„A közös és ezeréves kultúránk tart meg bennünket egyénként, közösségként, és a hagyományaink ápolása által válunk szellemileg és lelkileg erősekké, gazdagabbakká”- írta a 23. Kárpát-medencei Nemzetiségi Napok ünnepségére szóló levelében Domokos László, az Állami Számvevőszék elnöke.
Elolvasom »

Felfedező a gazdaságról

„Az ország állami vállalatainak nemcsak eredményesnek, gazdaságosnak kell lenniük és a jólétet szolgálniuk, hanem nagyon fontos, hogy ezt jó minőségben, az integritási elveket is érvényesítve tegyék” – mondta Domokos László, az Állami Számvevőszék elnöke a Kossuth Rádiónak adott interjújában.
Elolvasom »

Partnereim