Domokos László

Címke: Domokos László

Átalakulóban a vezetői szerkezet

Zajlanak a gondos előkészületek az Állami Számvevőszék vezetői szerkezetének átalakításában.  Mindennek megvan a rendje és sorrendje. Ennek megfelelően jelenleg is folyik a munkafolyamatok és feladatok felülvizsgálata, illetve újragondolása, valamint az új vezetői struktúra hangsúlyainak meghatározása, megalapozása.
Elolvasom »

Ipari műemlékből kulturális fellegvár: bemutatkozik az Eiffel Műhelyház

Az évtized egyik legnagyobb kulturális fejlesztésének eredményeként átadásra került az Eiffel Műhelyház, amely európai viszonylatban is egyedülálló művészeti központként támogatja majd a Magyar Állami Operaház világszínvonalú tevékenységét, illetve a rendkívül gazdag magyar kulturális élet további erősítését.
Elolvasom »

Tiszteletadás az ’56-os sortűz áldozatainak

Október 25-én, hétfő délelőtt katonai tiszteletadás mellett emlékeztünk meg az 1956-os forradalom és szabadságharc Kossuth téri sortűz áldozataira.
Elolvasom »

Ünnepélyes zászlófelvonás a Kossuth téren

Országszerte és a határon túl is zajlottak megemlékezések az 1956-os forradalom és szabadságharc 65. évfordulóján. Október 23-án a hagyományoknak megfelelően a Parlament előtti Kossuth Lajos téren vette kezdetét az ünnepi rendezvénysorozat.
Elolvasom »

Az ÁSZ elnökeire emlékeztem

Az előző évekhez hasonlóan ismét ellátogattam a Fiumei úti Nemzeti Sírkertbe, ahol kollégáimmal koszorút helyeztünk el Gajzágó Salamon és dr. Hagelmayer István egykori ÁSZ elnökök síremlékeinél.
Elolvasom »