Domokos László

Címke: Állami Számvevőszék

A fenntartható közbeszerzés

A Közbeszerzési Hatóság kétnapos nemzetközi konferenciát szervezett, melynek fő témája a fenntartható közbeszerzés. A június 5-6-i rendezvény célja, hogy a zöld, szociális és innovatív közbeszerzések előmozdításának lehetőségeit, a vonatkozó nemzetközi és hazai jogi környezetet, az elérhető jó gyakorlati példákat megismertesse az érdeklődőkkel. A konferencia nyitóelőadásán Domokos László ÁSZ elnök a fenntartható közbeszerzésről, mint ve...
Elolvasom »

Domokos László az Inforádiónak is adott interjút

Az Állami Számvevőszék elnöke 2019. június 4-én interjút adott az Inforádiónak. A beszélgetés középpontjában a 2020-as költségvetés, a családok pénzügyi tudatosságának fejlesztése és a digitális átállás kérdései álltak.
Elolvasom »

Domokos László interjúja a Ma reggel című műsorban

Június 4-én az m1 Ma reggel című műsorának volt vendége Domokos László, az Állami Számvevőszék elnöke. Az interjú fókuszában a 2020-as évi költségvetés és annak véleményezése, valamint a családok pénzügyi tudatosságának erősítése állt.
Elolvasom »

Domokos László Kardos község falunapján

Kardos Község Önkormányzata és Szlovák Önkormányzata 2019. június 1-jén ünnepelte a település megalakulásának 50. évfordulóját. Az ünnepségen az Állami Számvevőszék elnöke, Domokos László is részt vett.
Elolvasom »

Domokos László interjút adott a Világgazdaságnak

Dicséretes, hogy a kormányzat a korábbi évtizedek hiánypolitikája után már a sokadik költségvetését tervezte meg számottevő tartalékokkal 2020-ra. Ez lehetőséget teremt a nem várt események – például a gazdasági lassulás – hatásaira adott gyors válaszintézkedésekre – mondja az Állami Számvevőszék elnöke. Domokos László szerint a mostani kegyelmi helyzetben a lakosság, a családok válságállóságát is lehetne növelni, megteremtve a lehetősé...
Elolvasom »