Domokos László

Címke: Állami Számvevőszék

Előadás az ÁFA adónemet érintő számvevőszéki tapasztalatokról

Domokos László is részt vett a 2019. május 14-én megtartott „Pénzügyi intézmények és áfakihívások Magyarországon” című konferencián. Az eseményen az Állami Számvevőszék elnöke előadás keretében mutatta be az ÁFA adónemet érintő ellenőrzési és elemzési tapasztalatokat.
Elolvasom »

Európa-napon vett részt Domokos László

Május 9-e az európai béke és egység ünnepe. Európa-nap alkalmából minden évben országszerte ünnepségeket rendeznek, ahol különböző programokkal várják az érdeklődőket. A május 9-ei rendezvényt az Európai Bizottság Magyarországi Képviselete és az Európai Parlament Magyarországi Kapcsolattartó Irodája idén a Pesti Vigadóban tartotta meg. Az eseményen Domokos László, az Állami Számvevőszék elnöke is részt vett.
Elolvasom »

A sanghaji ellenőrzési iroda vezetőit fogadta az ÁSZ elnöke

A Sanghaji Önkormányzati Ellenőrzési Iroda szakértői delegációja szakmai találkozón vett részt az Állami Számvevőszék székházában. A május 9-ei eseményen a résztvevők előadássorozat keretében osztották meg az önkormányzati ellenőrzés témájában szerzett jó gyakorlatokat és tapasztalatokat. A délelőtt folyamán Domokos László ÁSZ elnök rövid bemutatót tartott az ÁSZ ellenőrzési tevékenységéről.
Elolvasom »

Előadás az EU Tanácsának elnökségi konferenciáján

A román számvevőszék az Európai Unió Tanácsában betöltött soros elnökségéhez kötődő szakmai konferenciát rendezett 2019. május 6-7. között az európai országok számvevőszékeinek vezetői számára. Az Állami Számvevőszéktől Domokos László elnök tartott előadást.
Elolvasom »

Domokos László az INTOSAI IT Audit Munkacsoport ülésén és teljesítmény-ellenőrzési szemináriumán tartott előadást

Az Állami Számvevőszék is részt vett a Legfőbb Ellenőrző Intézmények Nemzetközi Szervezetének (INTOSAI) IT Audit ülésén és teljesítmény-ellenőrzési szemináriumán 2019. április 1-5 között. Az INTOSAI IT Audit Munkacsoportjának ülését huszonnyolcadik, míg a teljesítmény-ellenőrzési szemináriumot kilencedik alkalommal rendezték meg. A nemzetközi események fő témái az IT Audittal kapcsolatos számvevőszéki kapacitás követelmények, az IT Audi...
Elolvasom »