Domokos László

Címke: Állami Számvevőszék

"Mit köszönhetünk a keresztény kultúrának?"

2019. március 26-án rendezték meg a „Mit köszönhetünk a keresztény kultúrának” című konferenciát. A 10 órakor kezdődő rendezvényen Gulyás Gergely, Miniszterelnökséget vezető miniszter is beszédet mondott. Az eseményen az Állami Számvevőszék elnöke, Domokos László is részt vett.
Elolvasom »

„Jó gyakorlatok” konferencia – az eredményesség feltétele a közszférában

Március 21-én indult el a soron következő „Jó gyakorlatok” szeminárium sorozat. A konferencia és közpénzügyi vezetőképzés fókuszában a köztulajdonú gazdasági társaságok állnak. A résztvevőket az Állami Számvevőszék székházában fogadták, ahol Domokos László elnök nyitóbeszédével indult a szakmai konferencia.
Elolvasom »

Megemlékezés az 1848/49-es hősökről

Az Állami Számvevőszék elnöke, Domokos László is részt vett az 1848-49-es forradalom és szabadságharc 171. évfordulója alkalmából rendezett kossuth téri megemlékezésen. Magyarország lobogójának katonai tiszteletadással történő felvonására pénteken, reggel 9 órakor került sor. Az állami díjakat és kitüntetéseket ünnepélyes keretek között, az Országház Kupolatermében adták át.
Elolvasom »

Domokos László előadást tartott az EUROSAI-ASOSAI közös konferenciáján

Az európai és az ázsiai számvevőszékek találkozóján vesz részt az Állami Számvevőszék 2019. március 10-14. között. Az EUROSAI és az ASOSAI közös rendezvényét 2011. óta harmadik alkalommal rendezik meg. A nemzetközi eseményen Domokos László, az Állami Számvevőszék elnöke Horváth Bálint osztályvezetővel tartott közös előadást.
Elolvasom »

„Alkotmányos EUdentitás 2019.”

Domokos László is részt vett a március 8-án megrendezett nemzetközi alkotmánybírósági konferencián. A Budapesten megrendezett nemzetközi eseményen az európai alkotmánybíróságok a legmagasabb szinten képviseltették magukat.
Elolvasom »