Domokos László

Címke: MNB

Új tagokkal bővült a Pénzügyi Szemle szerkesztőbizottsága

Hat új taggal bővült az Állami Számvevőszék Pénzügyi Szemle közpénzügyi szakfolyóiratának szerkesztőbizottsága. Az újonnan kinevezett tagoknak ünnepélyes keretek között nyújtottam át a szerkesztőbizottsági kinevezési okiratokat.
Elolvasom »

Cél a közbizalom erősítése

Az ünnepeket megelőzően nyújtotta be az Állami Számvevőszék a 2021. első félévi ellenőrzési tervét az Országgyűlésnek. A Kossuth Rádió napindító műsorának, a Jó Reggelt Magyarországnak a vendégeként bemutattam az ÁSZ ellenőrzési tervének főbb pontjait és területeit.
Elolvasom »

Jubileumi emlékérme az Állami Számvevőszék tiszteletére

2020-ban az Állami Számvevőszék kettős évfordulót ünnepel: egyrészt az első független magyar állami számvevőszék alapításának 150 éves évfordulóját, valamint a független számvevőszéki ellenőrzés újraindulásának 30 éves évfordulóját. A jubileum alkalmából a Magyar Nemzeti Bank emlékérmét bocsátott ki, amelyre – minden munkatársam nevében mondhatom – büszkék vagyunk.
Elolvasom »

Évet értékelt a Költségvetési Tanács

„Az idei költségvetés az EU átlagát jóval meghaladó gazdasági növekedésre épül. Az államháztartás működésének pénzügyi feltételei biztosítottak, stabilitás van”- hangzott el Költségvetési Tanács (KT) idei első ülésén, amelyen Domokos László, az Állami Számvevőszék elnöke, mint a KT tagja is részt vett.
Elolvasom »

Részt vett Domokos László a Lamfalussy Lectures konferencián

Domokos László, az Állami Számvevőszék elnöke is részt vett a Magyar Nemzeti Bank rendezvényén, a nemzetközi "Lámfalussy Lectures" konferencián 2018. február 12-én, Budapesten. A rendezvényen többek között Matolcsy György, a Magyar Nemzeti Bank elnöke, továbbá Adam Glapinski, a Lengyel Nemzeti Bank elnöke tartott előadást.
Elolvasom »