Domokos László

Címke: pandémia

A vasúti infrastruktúra fejlesztése

Az Európai Unió a tavalyi évet a vasút európai évének választotta, hogy népszerűsítse a vonatozást, mint biztonságos és fenntartható közlekedési formát. A koronavírus okozta válság ezt az ágazatot is komolyan érintette, többek között az utazást korlátozó intézkedések, és ezzel összefüggésben, az utasok számának jelentős csökkenése miatt.
Elolvasom »

A pandémia megerősítette az ÁSZ-t

A koronavírus-járvány hatására világszerte bevezetett intézkedések magukkal hozták egy válság kialakulásának lehetőségét. A válság természete pedig, hogy kihívás elé állít mindannyiunkat. A kihívás azonban egyúttal lehetőséget is teremt. Lehetőséget a minőségi váltás megvalósítására.
Elolvasom »

Színház a nappaliból

A közelmúltban bejelentett járványügyi intézkedések következtében hazánk színházai ugyan bezártak, de az ajtók mögött számos esetben zajlik a munka annak érdekében, hogy a nézők minél hamarabb színházi élményekhez juthassanak. A pandémia időszakának áthidalására törekszik a Madách Színház is, aki egy különleges kezdeményezéssel kedveskedik közönségének. Ezt szeretném most az Önök figyelmébe is ajánlani.
Elolvasom »

Időtlen színházi élmények

2020. október 10-én, szombaton, a József Attila Színházban az Amadeus című zenés színmű premierjét tekinthették meg a színházrajongók. Örömömre szolgált, hogy ezen a jeles eseményen részt vehettem, és megoszthatom személyes élményeimet.
Elolvasom »