Domokos László

Címke: Állami Számvevőszék

Könyvbemutató: Koltay András „Az új média és szólásszabadság”

Domokos László, az Állami Számvevőszék elnöke is részt vett a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Információs Társadalom Kutatóintézete (ITKI) által rendezett „Az online platformok felelősségéről” című műhelykonferencián 2019. november 21-én.
Elolvasom »

Nemzeti Emlékezet Konferencia

Domokos László, az Állami Számvevőszék elnöke részt vett a Nemzeti Emlékhely és Kegyeleti Bizottság (NEKB) fennállásának 20. évfordulója alkalmából megrendezett Nemzeti Emlékezet Konferencián az Országházban. A rendezvényen hivatalosan kibocsátásra került az Esztergom, Várhegy és Víziváros nemzeti emlékhely emlékpénzérme.
Elolvasom »

Fókuszban a kórházak gazdálkodása és finanszírozása

„A törvényi előírásoknak való megfelelés a gazdálkodásban éppen olyan lényeges, mint az orvos-szakmai protokollok betartása a gyógyításban, ezért fontos, hogy a kórházak betartsák a gazdálkodásukra vonatkozó törvényi előírásokat" – hangsúlyozta az Állami Számvevőszék elnöke, az ÁSZ által az elmúlt években ellenőrzött kórházak főigazgatóinak szervezett vezetőképzés nyitószemináriumán, Budapesten. Domokos László hozzátette: az ÁSZ is érzé...
Elolvasom »

Épül a pénzügyi tudatosság hálózata

Együttműködési megállapodást kötött az Állami Számvevőszék és a Hajdú-Bihar Megyei Kormányhivatal a lakosság pénzügyi tudatosságának és közpénzügyi ismereteinek bővítése érdekében, a Magyar Pénzügyi – Gazdasági Ellenőrök Egyesületének (MPGE) debreceni konferenciáján. Domokos László, az ÁSZ és az MPGE elnöke hangsúlyozta: „Tennünk kell annak érdekében, hogy a lakosság pénzügyi, közpénzügyi, közteherviselési ismeretei bővüljenek, azok has...
Elolvasom »

Domokos László: a digitalizáció versenyképességi kérdés

„Az állami szféra szervezeteinek elemi érdeke, hogy alkalmazkodni tudjanak az őket körülvevő világ folyamatosan változó elvárásaihoz" – hangsúlyozta Domokos László, az Állami Számvevőszék elnöke Miskolcon, a 32. Digitális Jólét Fórumon. Az ÁSZ elnöke rámutatott: a digitalizáció, az informatikai rendszerek megváltozása össztársadalmi stratégiai ügy, a versenyképesség záloga egyben előnyszerzési potenciál is.
Elolvasom »