Domokos László

Címke: jubileum

16 éves lett a Békéscsabai Irodalmi Estek

Ritka, ám rendkívül szerencsés az a helyzet, amikor egy zsúfolt, fontos feladatokkal tűzdelt hetet tartalmas kulturális programmal indíthatok. Ezért is volt nagy öröm számomra, hogy az estém a magyar irodalom jegyében telt, ráadásul egy olyan esemény keretében, amelynek elindításában  magam is részt vállaltam 16 évvel ezelőtt.
Elolvasom »

Az Alaptörvényről beszélni mindig ünnep

Az Állami Számvevőszék immár 151 éve a közpénzek őre. Ebből az utolsó közel 10 évben az Alaptörvény által rögzített jogi keretek között végezhettük a munkánkat. Visszatekintve az elmúlt évtizedre, büszkén mondhatom, hogy az Alaptörvény rendelkezései lehetőséget és motivációt adtak arra, hogy feladatainkat még eredményesebben teljesítsük.
Elolvasom »

Már 10 éve a bűnözés ellen dolgozik a Nemzeti Védelmi Szolgálat

A Ludovika Aréna adott otthont szeptember 16-án a Nemzeti Védelmi Szolgálat 10 éves jubileumi állománygyűlésének.
Elolvasom »

Az ÁSZ rugalmasan alkalmazkodott a megváltozott körülményekhez

Az Állami Számvevőszék hagyományos, az ünnepeket megelőző évzáró állománygyűlése idén az online térben valósult meg. A rendezvényen elmondott beszéd mindig különös jelentőséggel bír számomra, azonban idén a járvány okozta személyes érintkezések és megbeszélések hiányában talán még az előző éveknél is fontosabb volt, hogy munkatársaim munkáját megköszönve, összegezzem az elért eredményeket és előrevetítsem a jövő évi célokat.
Elolvasom »

Jubileumi emlékérme az Állami Számvevőszék tiszteletére

2020-ban az Állami Számvevőszék kettős évfordulót ünnepel: egyrészt az első független magyar állami számvevőszék alapításának 150 éves évfordulóját, valamint a független számvevőszéki ellenőrzés újraindulásának 30 éves évfordulóját. A jubileum alkalmából a Magyar Nemzeti Bank emlékérmét bocsátott ki, amelyre – minden munkatársam nevében mondhatom – büszkék vagyunk.
Elolvasom »