Domokos László

Címke: Költségvetési Tanács

Elnöki kommentár a KT részére készített elemzéshez

2021-ben a várakozásokat meghaladva, a magyar gazdaság egy igazán sikeres évet zárt. A gazdasági növekedés újraindulása és a költségvetési egyensúly javulása megfelelő mozgásteret teremtett az idei év új kihívásainak megválaszolásához.
Elolvasom »

Elnöki kommentár a KT részére készített számvevőszéki elemzések összefoglalójához

Az elmúlt 10 évben az Állami Számvevőszék elemzésekkel támogatta a Költségvetési Tanács munkáját, amellyelhozzájárult ahhoz, hogy a Költségvetési Tanács valamennyi döntését konszenzussal hozta meg.
Elolvasom »

A jövő jelenségeit a válsággal össze kell hangolni

A Költségvetési Tanács 2021. december 7-én megtartott ülésén megtárgyalta és elfogadta a Tanács elnökének a 2021. évi feladatok teljesítéséről szóló beszámolóját és a Tanács 2022. évi feladattervét.
Elolvasom »

A Költségvetési Tanács feladatai 2021-ben

2021. január 14-én tartotta meg évindító ülését a Költségvetési Tanács, amelyen az Állami Számvevőszék elnökeként magam is részt vettem. Az ülésen megvitattuk a 2021. évre vonatkozó feladattervet.
Elolvasom »

Megtartotta évindító ülését a Költségvetési Tanács

2021. január 14-én tartotta meg évindító ülését a Költségvetési Tanács, amelyen az Állami Számvevőszék elnökeként magam is részt vettem. Az ülésen megvitattuk a Költségvetési Tanács 2020. évi munkájának elnöki beszámolóját.
Elolvasom »