Domokos László

Címke: home office

Kiemelt feladatunk a munkavégzés folytonosságának fenntartása

Az Országgyűlés plenáris ülésén, „A veszélyhelyzettel összefüggő egyes szabályozási kérdésekről szóló T/17671. számú törvényjavaslat” távmunkát érintő rendelkezései vonatkozásában az Állami Számvevőszék elemzési-, valamint saját működési tapasztalatait osztottam meg, főként azokra fókuszálva, amelyeket az emberi egészség védelmének biztosítása mellett a munkavégzés folytonosságának fenntartása jelent.
Elolvasom »

Kilátás a dolgozószobából

Lassan már egy éve annak, hogy a világjárvány a négy fal közé kényszerített minket, így életünk számos színtere is az otthonunkba költözött. A nappaliból végezzük a munkát, a konyhából a bevásárlást, a kanapéról követjük kedvenc színdarabjaink online közvetítését, középiskolás és egyetemista gyermekeink pedig az íróasztal mellől jelentkeznek be az órákra. Drasztikus változások ezek, amelyek a munka világát is jelentősen átformálták. 
Elolvasom »

Az otthoni munkavégzés lehetőségei és kihívásai

A Kossuth Rádió Felfedező című gazdasági magazinműsorának vendége voltam, ahol az Állami Számvevőszék elemzése kapcsán beszélgettünk az otthoni munkavégzésben rejlő lehetőségekről és kihívásokról.
Elolvasom »