Domokos László

Címke: Szarvas

Elindult a Szarvasi Vízi Színház idei évada

Ahogyan azt korábban is olvashatták, a tartalmas kikapcsolódást számomra mindig a kulturális programok jelentik. Ezen belül is kiemelt szerepet tölt be a színház, így örömmel vettem részt a Szarvasi Vízi Színház évadnyitó eseményén.
Elolvasom »

Aratónap és Kárpát-medencei Nemzetiségi Napok Szarvason

„A közös és ezeréves kultúránk tart meg bennünket egyénként, közösségként, és a hagyományaink ápolása által válunk szellemileg és lelkileg erősekké, gazdagabbakká”- írta a 23. Kárpát-medencei Nemzetiségi Napok ünnepségére szóló levelében Domokos László, az Állami Számvevőszék elnöke.
Elolvasom »

Az embereknek szükségük van a hagyományokra

 „A hagyomány gyökér, megtartó erő, amely segít megkapaszkodni, segít embernek maradni a sokszor kusza és kegyetlen világban. A hagyomány olyan érték, amit a közösség megőrzésre és továbbadásra méltónak tart” -  írta Szarvas Város Napjának ünnepségére szóló levelében Domokos László, az Állami Számvevőszék elnöke.
Elolvasom »

Jubileumi évad a vízi színházban

 „Bizakodunk, hitet teszünk, hiszen élni szeretnénk. Köszönet azoknak, akik a hitet erősítik és azoknak, akik a hitet táplálják” – mondta Domokos László, az Állami Számvevőszék elnöke a Szarvasi Vízi Színház jubileumi évad nyitóeseményén, tisztelegve a járvány elleni védekezés során a frontvonalban dolgozók áldozatvállalása előtt.
Elolvasom »

Domokos László részt vett a Szarvasi Vízi Színház évadnyitóján

Domokos László, az Állami Számvevőszék elnöke és Szarvas város díszpolgára is részt vett a Szarvasi Vízi Színház június 16-ai évadnyitóján. A szabadtéri színház az idény első estéjén a Csillagok idején című musical gálát tűzte műsorra Fésűs Nelly, Janza Kata, Egyházi Géza, Csengeri Attila és Vikidál Gyula főszereplésével.
Elolvasom »