Domokos László

Címke: ellenőrzési terv

Reagálni kell az aktuális témákra

Domokos László, az ÁSZ elnöke 2020. július 3-án, pénteken adta át Lezsák Sándornak, az Országgyűlés alelnökének a számvevőszék 2020. második félévi ellenőrzési tervét, amelyben olyan közérdeklődésre tartó témák szerepelnek, mint a fertőző betegségek elleni lakossági védettség, a digitális oktatás, az energiafogyasztás és a hulladékgazdálkodás.
Elolvasom »

Nyilvános az ÁSZ 2020. első félévi ellenőrzési terve

Az Állami Számvevőszék (ÁSZ) 2020. első félévi ellenőrzési tervét Domokos László, az ÁSZ elnöke 2019. december  17-én, az Országházban adta át Lezsák Sándornak, az Országgyűlés alelnökének. Az ÁSZ nagy hangsúlyt helyez a központi költségvetés és az állami vagyongazdálkodás ellenőrzésére, illetve megkezdi a hulladékgazdálkodás rendszerének ellenőrzését. Folytatódik a pártok, pártalapítványok, illetve az alapítványok és közalapítványok el...
Elolvasom »

Domokos László átadta az ÁSZ 2018. első félévi ellenőrzési tervét

Átadta Domokos László, az Állami Számvevőszék elnöke Jakab Istvánnak, az Országgyűlés alelnökének az ÁSZ 2018. első félévi ellenőrzési tervét. Az ÁSZ 2018-ban folytatja az ellenőrzési, felügyeleti tevékenységet végző „ellenőrök ellenőrzését” a Magyar Államkincstár és a Nemzeti Adó- és Vámhivatal újabb ellenőrzésével. A NAV esetében egyebek mellett a társasági adóval kapcsolatos tevékenységek kerülnek értékelésre. A következő félévben az...
Elolvasom »

Domokos László átadta az ÁSZ 2017. első félévi ellenőrzési tervét

Domokos László, az Állami Számvevőszék elnöke átadta Dr. Gulyás Gergelynek, az Országgyűlés törvényalkotásért felelős alelnökének az ÁSZ 2017. első félévi ellenőrzési tervét. A dokumentum szerint fókuszban marad továbbra is az ellenőrzési, felügyeleti tevékenységet végző „ellenőrök ellenőrzése”, továbbá az ÁSZ nagy hangsúlyt helyez a fenntartható fejlődést befolyásoló és a levegő minőségét érintő tényezők ellenőrzésére is.
Elolvasom »

Domokos László átadta az ÁSZ 2016. második félévi ellenőrzési tervét

Domokos László, az Állami Számvevőszék elnöke átadta Jakab Istvánnak, az Országgyűlés alalnökének az ÁSZ 2016. második félévi ellenőrzési tervét, amelyben egyebek mellett a Magyar Nemzeti Bank, a Magyar Államkincstár, a megyei hatókörű városi múzeumok, a folyamatban lévő nagyberuházások ellenőrzése szerepel.
Elolvasom »