Domokos László

Címke: megemlékezés

Domokos László a Becket Szent Tamás emlékünnepségen vett részt Esztergomban

2017. január 5-én Domokos László, az Állami Számvevőszék elnöke is meghívottja volt a Rudnay Sándor Kulturális és Városvédő Egyesület által rendezett Becket Szent Tamás napi esztergomi ünnepségnek.
Elolvasom »

Az amerikai függetlenségi évfordulót ünnepelték Budapesten

Az Egyesült Államok függetlenségi nyilatkozata aláírásának 240. évfordulójának alkalmából, az amerikai nagykövet budapesti rezidenciáján megrendezett ünnepségen vett részt Domokos László, az Állami Számvevőszék elnöke.   A függetlenség napja vagy „július negyedike” az Amerikai Egyesült Államok egyik szövetségi ünnepe, amelynek megemlékezésére az Egyesült Államok magyarországi nagykövete minden évben fogadást rendez rezidenciáján, amelyr...
Elolvasom »

Nagy Imréről és mártírtársairól emlékezett meg az ország

Nagy Imre egykori miniszterelnökre és mártírtársaira emlékezett ma az ország, kivégzésük 58. és újratemetésük 27. évfordulóján. Az állami ünnepségen a legfőbb közjogi méltóságokkal együtt az Állami Számvevőszék elnöke, Domokos László is tisztelgett a 1956-os forradalom mártírhalált halt miniszterelnökének emléke előtt.
Elolvasom »

Megemlékezés a Magyar Hősök Emlékünnepe alkalmából

Domokos László, az Állami Számvevőszék elnöke meghívást kapott a Magyar Hősök Emlékünnepe alkalmából rendezett megemlékezésre. A megjelentek tiszteletadással egybekötött koszorúzási megemlékezést tartottak a rákoskeresztúri Új köztemetőben a magyar katonahősök emlékművénél, valamint a Hősök terén, a hősök emlékkövénél.
Elolvasom »

Ünnepi eseményeken vett részt Domokos László

2016. március 15-én országszerte megemlékezéseket tartottak az 1848-49-es forradalom és szabadságharc 168. évfordulója alkalmából. A nemzeti ünnep alkalmából Domokos László, az Állami Számvevőszék elnöke több helyszínen is részt vett a megemlékezéseken, valamint az állami kitüntetések ünnepi átadásán.
Elolvasom »