Domokos László Az Állami Számvevőszék Elnöke

Címke: versenyképesség

Domokos László a Ma reggel vendége volt

Domokos László, az Állami Számvevőszék elnöke 2018. május 22-én az M1 Ma reggel című műsorában beszélt a versenyképesség egyik kulcsáról, a gazdaság fenntartható kifehéredéséről. Az ÁSZ elnöke a műsorban is kiemelte: a növekvő adóbevételeket az adók és járulékok további csökkentésére érdemes fordítani, ami növeli a vállalkozások versenyképességét és több jövedelmet hagy a dolgozó családoknál.
Elolvasom »

Domokos László: A foglalkoztatás és az adó mértéke a versenyképesség kulcsa

Domokos László, az Állami Számvevőszék elnöke interjú keretében a versenyképességről, a legfontosabb gazdasági mutatókról beszélt. Hangsúlyozta: versenyképességi szempontból különösen fontos a foglalkoztatás és az adóterhelés.
Elolvasom »

Versenyképességet növelne a járulékok csökkentése – interjú Domokos Lászlóval a Magyar Idők Online-on

Az ország versenyképességét az szolgálná a leginkább, ha a kormány csökkentené a járulékokat – mondta lapunknak az Állami Számvevőszék vezetője. Domokos László szerint a mérséklésért cserébe az állam arra kérhetné a munkaadókat, hogy emeljék meg dolgozóik fizetését. A lépés így összetett folyamatot indíthatna el: csökkennének a közterhek, változó nagyságú, de széles körű béremeléshullám indulhatna el, a pluszjuttatásért pedig teljesítmé...
Elolvasom »

Partnereim