Domokos László

Címke: tanévnyitó

Megemlékezéssel kezdődött a tanév a Soproni Egyetemen

Örömmel fogadtam el a meghívást az évszázados hagyományokra visszatekintő, nemzetközileg is jelentős felsőoktatási intézmény, a Soproni Egyetem tanévnyitó ünnepségére. A rendezvényen Dr. Csányi Sándor az egyetem elnöke mellett Dr. Farkas Ciprián polgármester, Prof. Dr. Fábián Attila rektor és Dr. Heil Bálint mb. dékán köszöntötte az ifjú egyetemi polgárokat.
Elolvasom »

Tanévnyitó a Nemzeti Közszolgálati Egyetem

A Nemzeti Közszolgálati Egyetem az állam kulcsfontosságú intézménye, amely magas színvonalú oktatás révén alapozza meg a magyar közszolgálat sikerét, amelynek feltétele, hogy a hallgatók a közjó érdekében hasznosítsák tudásukat.  A Nemzeti Közszolgálati Egyetem 2021/2022-es tanévnyitó ünnepségére 2021. szeptember 7-én került sor a Ludovika Arénában.
Elolvasom »

Tanévnyitó a Ludovikán

A Nemzeti Közszolgálati Egyetem központi tanévnyitó ünnepségét szeptember 1-jén, a Ludovika Arénában tartották, amelyen részt vett Domokos László, az Állami Számvevőszék elnöke.
Elolvasom »

Közszolgáltatási elemző képzés a közpénzügyek védelmében

„Az öntanuló képesség magas értéket hordoz” – mondta Domokos László, az ÁSZ elnöke a negyedik alkalommal elindult közszolgáltatási elemző szakirányú továbbképzés tanévnyitóján.
Elolvasom »

Domokos László a Nemzeti Közszolgálati Egyetem tanévnyitóján vett részt

A Nemzeti Közszolgálati Egyetem 2016/2017-es tanévnyitó ünnepségére 2016. szeptember 5-én került sor az Orczy Parkban, amelyre Domokos László, az Állami Számvevőszék elnöke is meghívást kapott.
Elolvasom »