Domokos László Az Állami Számvevőszék Elnöke

Címke: Miskolci Egyetem

Közszolgáltatási elemző képzés a közpénzügyek védelmében

„Az öntanuló képesség magas értéket hordoz” – mondta Domokos László, az ÁSZ elnöke a negyedik alkalommal elindult közszolgáltatási elemző szakirányú továbbképzés tanévnyitóján.
Elolvasom »

Domokos László a Miskolci Egyetem diplomaosztóján

A Miskolci Egyetem 2019. február 7-én és 8-án tartotta meg diplomaosztó ünnepségét. Az egyetem végzősei közül a Műszaki Földtudományi Kar, a Műszaki Anyagtudományi Kar, az Állam- és Jogtudományi Kar, Gépészmérnöki és Informatikai, a Gazdaságtudományi-, a Bölcsészettudományi- és az Egészségügyi Kar hallgatói vehették át oklevelüket az egyetem vezetőségétől. Az Állami Számvevőszék elnöke, Domokos László is részt vett az ünnepségen és kösz...
Elolvasom »

A Miskolci Egyetem díszdoktorává választották Domokos Lászlót

A Miskolci Egyetem Szenátusa díszdoktori címmel tüntette ki Domokos Lászlót, az Állami Számvevőszék elnökét. A két intézmény 2015 novemberében írt alá együttműködési megállapodást a közpénzekkel, közvagyonnal való gazdálkodás színvonalának javítását, fejlesztését szolgáló képzés és kutatás feltételeinek megteremtése érdekében. A díszdoktori címet az ÁSZ elnöke a képzés első évét lezáró diplomaosztó ünnepség kereti között vette át.
Elolvasom »

Új színtér nyíilk a korrupció elleni küzdelemben

Az Állami Számvevőszék és a Miskolci Egyetem Etikus vezetés, integritás és teljesítménymenedzsment a közszférában címmel rendezett „Jó gyakorlatok” konferenciát. A korrupció elleni küzdelem új színtere nyílik meg azáltal, hogy az integritás erősítése a szervezetek vezetőinek is kötelessége lett – mondta beszédében Domokos László, az ÁSZ elnöke.
Elolvasom »

Domokos László nyitotta meg az ÁSZ és a Miskolci Egyetem közös képzését

Az etikus és eredményes gazdálkodásra készíti fel a közszférában dolgozó szakembereket az Állami Számvevőszék és a Miskolci Egyetem közös, közszolgáltatási teljesítménymenedzsment képzése, melyet szeptember 9-én Domokos László nyitott meg. A program révén a két intézmény a közpénzek felhasználásával kapcsolatos tudáshiány visszaszorítását tűzte ki célul.
Elolvasom »

Partnereim