Domokos László

Címke: együttműködés

Segíthetünk? - párbeszéd az ellenőrzött szervezetek vezetőivel

Október 7-én, első alkalommal szervezte meg a „Segíthetünk? – Az Állami Számvevőszék hasznosulási diskurzusa” címet viselő kerekasztal beszélgetését az ÁSZ. Új kezdeményezésünk célja, hogy az ellenőrzések érintettjeivel folytatott párbeszédek révén tovább tudjuk erősíteni szervezetünk támogató, tudásmegosztó tevékenységét.
Elolvasom »

Szakmai együttműködés a Soproni Egyetemmel

A felsőoktatási intézmények és a vállalatok, szervezetek együttműködése számos formát ölthet és rendkívül értékes lehetőségeket hordoznak mindkét fél számára. Az egyetemek tapasztalataik, befolyásuk és mérési képességeik miatt sokszorozó hatást képesek kifejteni, ezért is fontos részei a számvevőszéki kapcsolati hálónak. Az Állami Számvevőszék Soproni Egyetemmel történő együttműködésének célja, hogy szilárd szakmai-tudományos alapon áll...
Elolvasom »

Újabb együttműködés a pénzügyi kultúra fejlesztéséért

A felsőoktatási intézmények mércét jelentenek. A hatásuk és mérési képességeik miatt multiplikátor, vagyis sokszorozó hatást képesek kifejteni. Ezért az egyetemek a pénzügyi tudatosság mérésében és fejlesztésében is az ÁSZ fontos partnerei. E körbe tartozik mostantól az Eszterházy Károly Egyetem is.
Elolvasom »

Címzetes oktatói cím a közös szakmai munka elismeréseként

Az Állami Számvevőszék évek óta szoros szakmai együttműködésben dolgozik a Nemzeti Közszolgálati Egyetemmel, amelynek elismeréseként címzetes oktatói cím viselésére kért fel az intézmény. Büszke vagyok a felkérésre és bízom benne, hogy immár a cím birtokában járulhatok hozzá a közös szakmai eredmények gyarapításához.
Elolvasom »

Bilaterális találkozó a Lengyel Számvevőszék elnökével

Marian Banaś, a Lengyel Számvevőszék elnöke kezdeményezte azt a bilaterális találkozót, amelynek keretében az INTOSAI-EUROSAI égisze alatt folytatott számvevőszéki együttműködés előmozdításáról egyeztettünk. A találkozó keretében egy együttműködési megállapodást is aláírtunk, amely révén tovább erősödhet a két ország legfőbb ellenőrző intézményeinek stratégiai szintű kooperációja.
Elolvasom »