Domokos László

Címke: nemzeti ünnep

Állami elismerések az 1848-49-es forradalom és szabadságharc évfordulója alkalmából

Mindig nagy öröm számomra, ha országunk kiemelkedő teljesítményt nyújtó polgárai méltó elismerésben részesülnek. A Kossuth- és Széchenyi-díjjakkal, a Magyar Érdemrenddel kitüntetettek által elért eredmények nem csupán személyes sikerek, jóval többek annál. A díjazottak kitartó, fáradhatatlan munkája Magyarország értékeinek gyarapításához is hozzájárul.
Elolvasom »

Ünnepi rendezvénysorozat augusztus 20-án

Tavaly a koronavírus-járvány nem tette lehetővé, hogy az államalapítás ünnepét az alkalomhoz méltó módon ünnepeljük, idén azonban egy olyan eseménysorozat részesei lehettünk, amely túlmutatott a korábbi nemzeti ünnepeken. Nagy örömmel töltött el, hogy sokan éltek a lehetőséggel és részt vettek a hagyományos ünnepi programokon, illetve a számos helyszínen zajló, szórakoztató rendezvényeken. 
Elolvasom »

Mezőberényben mondott beszédet Domokos László az '56-os forradalom 60. évfordulóján

Mezőberényben az ’56-os emléktéren 2016. október 23-án Domokos László, az Állami Számvevőszék elnöke és Siklósi István polgármester leplezte le a „Büszkeségpont” emlékművet, Széri-Varga Géza szobrászművész 1956 című alkotását. A történelmi egyházak képviselői megáldották az emlékművet.
Elolvasom »