Domokos László

Címke: digitalizáció

2020 - Megőrizve meghaladni

1560 szervezetet értékelt 2020-ban az Állami Számvevőszék, a folyamatban lévő ellenőrzések pedig összesen további 8600 szervezetet érintenek. Az elmúlt évek technológiai és módszertani fejlesztéseinek köszönhetően, minden korábbinál nagyobb hatást gyakoroltunk a közpénzügyek fejlesztésére.
Elolvasom »

Színház a nappaliból

A közelmúltban bejelentett járványügyi intézkedések következtében hazánk színházai ugyan bezártak, de az ajtók mögött számos esetben zajlik a munka annak érdekében, hogy a nézők minél hamarabb színházi élményekhez juthassanak. A pandémia időszakának áthidalására törekszik a Madách Színház is, aki egy különleges kezdeményezéssel kedveskedik közönségének. Ezt szeretném most az Önök figyelmébe is ajánlani.
Elolvasom »

INTOSAI IT munkacsoport ülés a virtuális térben

Örömmel vettem részt 2020. október 16-án, pénteken az INTOSAIT IT munkacsoport webinarján, ahol lehetőségem volt köszönteni azokat a résztvevőket, akik a világ számos országából osztották meg tapasztalataikat a digitalizációs folyamatokkal kapcsolatosan.
Elolvasom »

Az ÁSZ felkészült a váratlan helyzetekre

Olyan új, modern technológiai eszközök álltak rendelkezésünkre az egészségügyi veszélyhelyzet időszakában is, ami zökkenőmentes munkát biztosított az ÁSZ-nak, így ebben a nehéz időszakában is képesek voltunk biztosítani az Országgyűlés pénzügyi-gazdasági ellenőrző funkcióját – mondta Domokos László a Magyar Nemzetnek adott interjújában.
Elolvasom »

Elnöki interjú a Portfólión

Nagy fegyelem kell Magyarországon, de jobb lehet az élet, mint a vírus előtt volt – nyilatkozta Domokos László, az Állami Számvevőszék elnöke a Portfóliónak adott interjújában.
Elolvasom »