Domokos László

Címke: Parlament

Megválasztották Magyarország miniszterelnökét

Hazánknak olyan kormányra van szüksége, amely lehetővé teszi, hogy az eddig elért eredményeit megőrizhesse, az ország előtt álló kihívásokra pedig jó válaszokat adjon. Megtisztelő számomra, hogy részt vehettem 2022. május 16-án Magyarország miniszterelnökének megválasztásán és ünnepélyes eskütételén a Parlamentben.
Elolvasom »

Domokos László az ÁSZ 2017-es beszámolójáról

Október másodikán vitázott az Országgyűlés az Állami Számvevőszék 2017-es tevékenységéről. Domokos László expozéjában összefoglalta az ÁSZ 2017-es eredményeit és tapasztalatait.
Elolvasom »

Domokos László expozéja a 2018. évi költségvetés országgyűlési vitáján

Az Országgyűlésben megkezdődött május 17-én Magyarország 2018. évi központi költségvetési törvényjavaslatának általános vitája. Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter felszólalását követően Domokos László, az Állami Számvevőszék elnöke tartotta meg fél órás expozéját. Domokos László beszédében ismertette az ÁSZ véleményének részleteit.
Elolvasom »

Domokos László is részt vett az államfőválasztáson

Az Országgyűlés március 13-án választotta meg Magyarország 2017 és 2022 között hivatalban lévő köztársasági elnökét. Az ünnepélyes eseményen Domokos László, az Állami Számvevőszék elnöke is részt vett.
Elolvasom »

A nemzeti kultúráról rendezett konferencián vett részt Domokos László

A kulturális alapellátás fejlesztésének irányairól, a kultúra gazdasági és társadalmi hatásaiban rejlő lehetőségekről egyeztettek minisztériumi vezetők és meghívott szakemberek az Emberi Erőforrások Minisztériuma konferenciáján. A Parlamentben megrendezett szakmai eseményre meghívást kapott Domokos László is.
Elolvasom »