Domokos László

„A Belső Ellenőrzés Új Nemzedéke – Problémamegoldás 2016” című nemzetközi konferencián vett részt Domokos László

2016-05-19 15:20
2016. május 19-20-án rendezi a Belső Ellenőrök Magyarországi Közhasznú Szervezete (BEMSZ) a Belső Ellenőrök Nemzetközi Szervezete (IIA) Kelet-Közép-Európai régiója éves konferenciáját, amelyre Domokos László az Állami Számvevőszék elnöke is meghívást kapott.
„A Belső Ellenőrzés Új Nemzedéke – Problémamegoldás 2016” címmel megrendezett konferencián szó esett az audit technikákról, puha faktorokról és vezetői készségekről. A kétnapos rendezvényen elhangzó szakmai előadások hozzájárulnak ahhoz, hogy a programon résztvevő belső ellenőrök felkészültségét növeljék az IT audit és compliance, a csalás-megelőzési képességek, valamint a kockázatkezelési technikák terén.
 
A konferencia sokszínűségét biztosítandó, 15 kiváló magyar szakember mellett 13 országból érkező 20 neves előadó tart előadást, köztük üzleti vezetők is beszámolnak a saját kontroll-tapasztalataikról, valamint arról, hogyan tudnak a belső ellenőrök értéket adni az üzleti vezetők számára.
 

„A Belső Ellenőrzés Új Nemzedéke – Problémamegoldás 2016” című nemzetközi konferencián vett részt Domokos László

A szakmai előadók sorában a belső ellenőrzés és a számvevőszéki ellenőrzések együttműködése szekcióban az Európai Számvevőszék képviselője mellett az Állami Számvevőszék munkatársa is lehetőséget kapott arra, hogy előadást tartson „Az integritás menedzsment tökéletesítése a közszférában” címmel.
 
A rendezvény nyitónapján Domokos László, az Állami Számvevőszék elnöke is részt vett.