Domokos László

''A bizalmi tőke, értéket teremt''

2010-07-21 06:00
Az ÁSZ elnöke Közép-Európa legnagyobb biogáz-üzemének alapkő-letételekor mondott beszédet.
Közép-Európa legnagyobb és legkorszerűbb biogázüzeme a szarvasi Gallicoop Pulykafeldolgozó Zrt. Közreműködésével épül. A példaértékű zöldprojekt 494 milliós EU-s támogatással 3,9 milliárd forintból kb. egy év alatt készül majd el.

Az ÁSZ elnöke Közép-Európa legnagyobb biogáz-üzemének átadásán mondott beszédet.


Az Állami Számvevőszék elnöke, Domokos László beszédében emlékeztetett arra, hogy az ÁSZ nem is olyan régen, talán három hete adta le Magyarország energiaracionalizálásáról szóló tanulmányt, amiben az eddigi eredményeket és további teendőket vették számba. Domokos László örömét fejezte ki, hogy itt, egykori körzetében, mertek nagyot álmodni, itt létesül az az erőmű, aminek előkészítését személyesen is nyomon tudta követni. Az ÁSZ elnöke jó érzéssel nyugtázta, hogy a helyiekkel sikerült olyan egyetértésre jutni, amely alapján nem esetleges elszenvedőként, hanem értékként fogadják, élik meg ezt a beruházást.
 
Domokos László nyilatkozatát itt tekintheti meg:

(Forrás: Körös TV)

A hitemet erősíti, amit Schmack úr mondott, hogy itt egy fontos bizalmi elemet talált, az pedig maga a Gallicoop, ahol rend és hatékony működés jellemző. Számára ez garancia volt arra, hogy itt érdemes milliárdos beruházásokat is kockáztatni, megvalósítani. Ez nem pénzügyi, hanem bizalmi tőke, ami értéket teremt.

Domokos László hírportál

-ba-