A Visegrádi Csoport évadzáró ünnepére látogatott el Domokos László

A Visegrádi Csoport évadzáró ünnepére látogatott el Domokos László
A Visegrádi Csoport 2017/18-as magyar elnökségi évét június 30-án, szombaton egész napos rendezvénysorozat zárta Budapesten. A programok két helyszínen, a Művészetek Palotája, valamint a Várkert Bazár előtt zajlottak, este a MÜPA-ban operettgálával, a Várkert Bazár előtt utcabállal fejeződtek be. A gálán és az azt követő fogadáson részt vett Domokos László is.A legkisebbeket kézműves-foglalkozások, hangszer- és bábkészítés, mesejátékok, az egész családot pedig számtalan különleges program, a visegrádi négyek gasztronómiai kínálatából válogatott csemegék, beszélgetések, irodalmi ízelítők, koncertek és filmvetítések várták a Visegrádi Csoport 2017/18-as magyar elnökségi évét lezáró egész napos programsorozaton.

A Müpa és a Várkert Bazár között a V4 Évadzáró Ünnep alkalmából ingyenes hajójárat üzemelt, este a MÜPA-ban Operettgála, majd fogadás, a Várkert Bazár előtt pedig koncertek és utcabál zárta a programot. A gálán Rost Andrea és a visegrádi országok sztárjai léptek színpadra a Nemzeti Filharmonikusok művészeivel. Az Operettgálán és az azt követő fogadáson részt vett Domokos László is.


Magyarország ötödik alkalommal töltötte be a Visegrádi Csoport elnökségét. Az elnökség feladata a mára rendkívül sokszínűvé és intenzívvé vált kormányközi V4 együttműködés irányítása, a közös álláspontok kialakítása, a politikai és szakmai találkozók, illetve közös projektek megszervezése.