Domokos László

Domokos László ÁSZ elnök a HOVENTA kiállításon járt!

2010-10-25 19:50
Domokos László és Warvasovszky Tihamér megtekintette a főpróbát, sok sikert kívántak Prohászka Bélának és a Nemzeti Szakács- és Cukrász Válogatott tagjainak.

Eljött Prohászka Béla meghívására a fővendég: Domokos László az Állami Számvevőszék elnöke, valamint Warvasovszky Tihamér Állami Számvevőszék alelnök, s megtekintették a Gasztronómiai Kiállítást.

Prohászka Béla, az Magyar Nemzeti Gasztronómia Szövetség elnökének meghívására látogatott el Domokos László, az Állami Számvevőszék elnöke a HOVENTA kiállításra. 2010. október 19-én, kedden számos újdonsággal várták a vendéglátó- és szállodaiparba érdekelt üzletembereket.

A HOVENTA a szakma lehető legszélesebb spektrumát mutatta be az érdeklődőknek. Kiemelkedő esemény volt a luxembourgi gasztronómiai világbajnokságra készülő Nemzeti Szakács és Cukrász, valamint Nemzeti Katonaszakács Válogatott főpróbája.

Különleges alkalom volt ez a négy nap, hiszen már évek óta vártak mind a szakemberek, mind a csapatfelkészítők egy olyan szakmai rendezvényre, ahol tökéletes körülmények között, a luxembourgi versenyfeltételeket lemásolva készíthetik el versenymunkájukat. Ennek megfelelően, a HOVENTA első két napján a Nemzeti Katonaszakács Válogatott, az utolsó két napján pedig a Nemzeti Szakács és Cukrász Válogatott készítette el háromfogásos menüjét 100 főre.

 

Eljött Prohászka Béla meghívására  Domokos László az Állami Számvevőszék elnöke, valamint Warvasovszky Tihamér Állami Számvevőszék alelnök, s megtekintették a Gasztronómiai Kiállítást.

Nagy megtiszteltetés volt, hogy a Magyar Nemzeti Gasztronómiai Szövetség meghívására vezető személyiségeket tették tiszteletüket a Válogatottaknál.

 

A negyedik kiállítási napon jött el körünkbe a fővendég: Domokos László az Állami Számvevőszék elnöke, valamint Warvasovszky Tihamér Állami Számvevőszék alelnöke, s megtekintették a Gasztronómiai Kiállítást. Szalay Levente, a HOVENTA igazgatója nagy tisztelettel és örömmel fogadta a vendégeket.

 

Domokos László és Warvasovszky Tihamér betekintést nyert a verseny menü készítésének fortélyaiba. Majd a Hungarikum pálinka értékeinket és az ételekhez illő magyar borkülönlegességeket mutatta be Prohászka Béla - a Magyar Nemzeti Gasztronómiai Szövetség elnöke - s megkóstolták az ízekben és tradicionális alapanyagokban gazdag menüt.

Eljött Prohászka Béla meghívására a fővendég: Domokos László az Állami Számvevőszék elnöke, valamint Warvasovszky Tihamér Állami Számvevőszék alelnök, s megtekintették a Gasztronómiai Kiállítást.

Az Állami Számvevőszék elnöke és alelnöke meglátogatta a versenyzőket, s értékes eszmecsere során elemezték közösen a versenymunkákat. Hatalmas szakmai elismerés, hogy Domokos László és Warvasovszky Tihamér megtekintette a főpróbát, sok sikert kívántak Prohászka Bélának és a Nemzeti Szakács- és Cukrász Válogatott tagjainak.

 

 

A Nemzeti Szakács és Cukrász Válogatott tagjai:
Csapatkapitány: Varga Károly,
A csapat tagjai: Volenter István, Kostyál Gábor, Molnár Péter, Szűcs Sándor, Birkás Gábor.

Eljött Prohászka Béla meghívására a HOVENTA kiállításon megjelent Domokos László az Állami Számvevőszék elnöke és Warvasovszky Tihamér Állami Számvevőszék alelnök, s megtekintették a Gasztronómiai Kiállítást.

Prohászka Béla meghívására a HOVENTA kiállításon megjelent Domokos László az Állami Számvevőszék elnöke, valamint Warvasovszky Tihamér Állami Számvevőszék alelnök.


Tekintsük meg az eseményről készült Galériát!

 

 

-dr. Safárik Gabriella-