Domokos László

Letették a szarvasi inkubátorház alapkövét

2010-04-12 15:17

Egy régóta megálmodott létesítmény alapkőletétele zajlott Szarvason a régi Orosházi út melletti ipari parkban,április 8-án. Az úgynevezett „inkubátorház" mintegy 15 vállalkozásnak ad majd helyet a jövőben. A kezdeményezés igazi lokálpatrióta jelleggel bír, ugyanis a létesítmény kivitelezője szarvasi vállalkozó, a beköltöző vállalkozások székhelye is itt található, akik helyi munkaerőt fognak majd alkalmazni.

A jeles alkalmon Domokos László, megyei elnök, Babák Mihály Szarvas város polgármestere és a kivitelező cég vezetői együttesen helyezték el a jövőnek szánt üzenetet az alapkőletétel során, mellyel hivatalosan is kezdetét vették a kivitelezési munkálatok. Babák Mihály a jeles alkalmon ismertette a készülő beruházás részleteit. Elmondta, hogy megközelítőleg 3000 négyzetméteren 15 vállalkozásnak fog helye biztosítani az Inkubátorház.

 

 

Domokos László hozzátette, hogy a beruházás könnyíthet a kezdő vállalkozások terhein, amelyek a gazdasági válság hatására jelentős mértékben nőttek. Mint kiderült, a kivitelezőnek a beruházást néhány hónap alatt kell elvégeznie, ugyanis augusztus végére kell átadni beköltözésre alkalmasan az elkészült inkubátorházat.

 

Forrás: KörösTV

 

Békés Megyei Önkormányzat - MCOnet

 

Szóljon hozzá a fórumon!: Letették a szarvasi inkubátorház alapkövét