Domokos László Az Állami Számvevőszék Elnöke

Vállalkozói fórum a szarvasi inkubátorház építéséről

2010-04-06 11:08

Vállalkozók számára rendezett fórumot a szarvasi önkormányzat április 1-jén. A téma a város "Szarvasi Ipari Park fejlesztése inkubátorház építésével" című projektje volt.

"Szarvasi Ipari Park fejlesztése inkubátorház építésével" című projektjéről rendezett április 1-jén vállalkozói fórumot Szarvas Város Önkormányzata. Az ipari park megfelelő kiindulási pontot tud biztosítani ahhoz, hogy a területen, amelyen nagy szükség van ezekre, könnyen elérhető, közeli munkalehetőségeket tudjon biztosítani. A szóban forgó projekt eredményeként létrejövő nettó 2.176 m2-es korszerű, környezettudatosan működő inkubátorház pedig hosszú távon lehetővé teszi a helyi gazdálkodók és a lakosság helyben maradásához szükséges feltételeket.

 

Babák Mihály, Szarvas polgármestere, Domokos LÁszló megyei elnök és Kiszely Mihály, Szarvas alpolgármestere

Április 1-jén tartott fórumot az inkubátorházról a szarvasi önkormányzat

 

A programot Babák Mihály polgármester nyitotta meg, ezt követően Domokos László, a Békés Megyei Önkormányzat elnöke és országgyűlési képviselő tartott a kis és középvállalkozások jelenéről és jövőjéről előadást. Az inkubátorház építését Hegedűs Tibor projektmenedzser mutatta be. Bődi Péter, az Integrál Zrt. műszaki vezérigazgató-helyettese a beruházás munkáinak ütemezéséről beszélt. Prjevaráné Kiss Eszter, a DARFÜ Nonprofit Kft. kistérségi koordinátora az aktuális, például a telephelyfejlesztésre és eszközberuházásra vonatkozó  pályázati lehetőségeket ismertette, majd a Békés Megyéért Vállalkozásfejlesztési alapítványt, illetve annak hitelezési tevékenységét Petényi Roland hitelmenedzser mutatta be.

 

Az inkubátorház számítógépes távlati képe

Az inkubátorház hosszú távon biztosítja helyi gazdálkodók és a lakosság helyben maradásához szükséges feltételeket

 

A számos vállalkozó érdeklődését kiváltó fórum Kiszely Mihály alpolgármester moderátorsága mellett a helyi vállalkozások gazdasági-piaci helyzetéről, fejlesztési elképzeléseiről, igényeiről szóló kötetlen beszélgetéssel zárult.

 

Vállalkozói fórum Szarvason

A vállalkozói fórum kötetlen beszélgetéssel zárult

 

Forrás: M.G.

Fotó: Martin Gábor

Békés Megyei Önkormányzat - MCOnet

 

Szóljon hozzá a fórumon!: Vállalkozói fórum a szarvasi inkubátorház építéséről

Partnereim