Díjátadó Gálaest - Színház a víz felett

2021-08-23 00:00
Számomra a kulturális programok jelentik az igazi feltöltődést, ezért nagy örömömre szolgált a Szarvasi Vízi Színház idei évadzáró díjátadó gáláján részt venni. A korlátozások enyhítésével, nyár elején újraindulhatott a kulturális élet, amelynek köszönhetően idén 54 kellemes nyári estén át szórakozhattak kicsik és nagyok egyaránt a Vízi Színházban.
A Szarvasi Vízi Színház egy olyan évadon van túl, amely még sokáig felejthetetlen és emlékezetes marad mindazok számára, akiknek lehetősége volt a nyár folyamán az évad előadásait élvezni. Azt pedig csak elképzelni tudjuk, hogy mennyi energia és kitartás kellett ahhoz, hogy a korlátozások ellenére is egy ilyen sikeres évad valósuljon meg. 
 
A XI. Magyar Teátrum Nyári Fesztiváltól az évadhoz és a csodálatos helyszínhez méltó, szórakoztató és sokoldalú befejezést kaptunk. A hagyományokhoz híven idén is egy óriási gálaműsor keretében derült ki, hogy kik voltak ebben az évadban a Szarvasi Vízi Színház legjobbjai.
Az elmúlt évekhez hasonlóan idén sem csak a szórakozás, hanem a jótékony célú felajánlások is a gálaműsor részét képezték. A Magyar Teátrum Nonprofit Kft. ezúttal az Edwin Marton koncert támogatói bevételéből adományozott 500 ezer forintot a Mozgáskorlátozottak Szarvasi Egyesületének. Szintén egy 2019-es hagyományt folytatva, a Rákász Gergely orgonakoncert bevételéből félmillió forintot adományoztak a Szarvasért Alapítványnak.
 
Az augusztus 22-én megrendezett esemény a tizenegyedik nyári fesztivál befejező része volt.