Mága Zoltán újévi koncertje az egészségügyi dolgozók tiszteletére

2022-01-02 00:00
Hagyomány, hogy minden évben Mága Zoltán, világhírű hegedűművész Budapesti Újévi koncertjével köszöntöm az új esztendőt. Az idei évben különösen nagy élmény volt számomra, hogy részese lehettem az eseménynek, amelyet ez alkalommal a tisztelet és a hála jegyében rendeztek meg.
Az új év első estéjén ismét megrendezésre került Mága Zoltán Liszt Ferenc-díjas hegedűművész Budapesti Újévi Koncertje a Papp László Budapest Sportarénában. Az eseményre minden évben már az újév komoly elhatározásaival, nagy céljaival érkezem, amelyek eléréséhez, megvalósításához a lendületet évről évre a koncert egyedülálló élménye biztosítja.
 
A 2022-es esztendőt köszöntő újévi koncert a Tisztelet és Hálaadás Gálájaként került megrendezésre, azok tiszteletére, akik a világjárvány miatt elrendelt veszélyhelyzetben is önzetlenül helyt állnak embertársaik egészsége védelmében, és akiknek köszönhetően immár személyesen is részesei lehetünk az ilyen csodálatos zenei élményeknek.
 
A tavalyi évben, a járványügyi helyzet miatt online közvetítés révén az otthonomból élveztem a koncertet, így különösen boldog vagyok, hogy idén újra személyesen volt alkalmam részt venni az eseményen. Számomra a kulturális programok jelentik az igazi feltöltődést, ezért nagy örömömre szolgált, hogy ismét ezzel a különleges műsorral köszönthettem az új évet.