Domokos László Az Állami Számvevőszék Elnöke

Domokos László hírportál

Sörfesztivál és Csülökparádé Békéscsabán

2012. 06. 11.
2012. június 7 - 10. között 11. alkalommal rendezték meg a Csabai Sörfesztivált és Csülökparádét. A rendezvény fővédnöke, valamint a csülökfőző vereseny zsűri tagja Domokos László, az Állami Számvevőszék elnöke volt.

Domokos László: Az ÁSZ-nak szívügye a környezetvédelem

2012. 05. 22.
2012. május 22-én Domokos László, az Állami Számvevőszék elnöke, valamint Holman Magdolna felügyeleti vezető sajtótájékoztatót tartott, amelynek témája az EU hulladékszállításról szóló jogi szabályozása érvényesítésének ellenőrzése volt.

Sajtótájékoztató: Fókuszban az államadósság és a gazdasági növekedés

2012. 05. 15.
2012. május 14-én második alkalommal került megrendezésre a Költségvetési Tanács munkáját támogató zártkörű szakmai konferencia. Az eseményt követően az Állami Számvevőszék „Fókuszban az államadósság és a gazdasági növekedés" címmel tartott sajtótájékoztatót.

Sajtótájékoztató a helyi önkormányzatok eladósodottságáról

2012. 04. 18.
2012. április 17-én negyedik alkalommal került megrendezésre „A jó példa legyen ragadós! Legjobb gyakorlatok a közpénzek felhasználásánál" című szemináriumsorozat. A konferenciát követően az Állami Számvevőszék „Működési, fejlesztési, finanszírozási és vagyongazdálkodási kockázatok itthon és külföldön" címmel tartott sajtótájékoztatót.

Aktualitások a nyugdíj-, és a társadalombiztosítási rendszerről

2012. 02. 09.
A Magyar Pénzügyi - Gazdasági Ellenőrök Közhasznú Egyesület Társadalombiztosítási Ellenőrzési Szakosztálya „Helyzetkép a nyugdíjrendszer aktualitásairól és a társadalombiztosítási rendszer változásairól - 2012" címmel rendezett konferenciát. Az eseményt Domokos László, az Állami Számvevőszék és az MPGEKE elnöke nyitotta meg.

Partnereim