Domokos László

MPGEKE ellenőrzési konferencia Egerben

2011. 11. 07.
A Magyar Pénzügyi és Gazdasági Ellenőrök Közhasznú Egyesülete 2011. november 3-5. között Egerben szervezte meg szakmai konferenciáját. A rendezvényen Domokos László, az Állami Számvevőszék elnöke „Az Állami Számvevőszék feladatai és szervezeti átalakulása az új ÁSZ törvény tükrében" címmel tartott előadást.

Kolbászfesztivál Békéscsabán

2011. 11. 01.
Domokos László, az Állami Számvevőszék elnöke részt vett a 15. Csabai Kolbászfesztiválon. A rendezvényen a Számvevőszék vezetői is elkészítették a hungarikumnak számító csabai kolbászt.

Gasztronómiáért Érdemérmet kapott az ÁSZ elnöke

2011. 06. 22.
A Magyar Nemzeti Gasztronómiai Szövetség 2011. évben szakmai munkája elismeréseként Gasztronómiáért Érdemérmet adományozott Domokos Lászlónak, az Állami Számvevőszék elnökének.

Tudományos konferencia az ÁSZ-nál

2011. 05. 26.
Az Állami Számvevőszék zártkörű tudományos konferenciát rendezett „A 2012. évi költségvetés makrogazdasági környezetét meghatározó tényezők" címmel, melyen a Költségvetési Tanács tagjai mellett számos neves előadó is részt vett.

Sajtótájékoztató a természeti katasztrófákról

2011. 05. 20.
Domokos László, az Állami Számvevőszék elnöke soron kívül kezdeményezte a természeti katasztrófák megelőzésére, elhárítására és a következmények felszámolására kialakított rendszerek vizsgálatát. Az eredményről az ÁSZ elnöke sajtótájékoztató keretében számolt be.