Domokos László

Tököli László előadása az Állami Számvevőszék Kutató Intézetében

2010. 10. 20.
Tököli László tudományos tanácsadó Az Állami Számvevőszék Kutató Intézetében tartott előadást "A turisztikai fejlesztések és a nemzetgazdasági tervezés eredményessége az Ászkut legújabb kutatásainak tükrében" címmel.

Dr. Báger Gusztáv előadása az Állami Számvevőszék Kutató Intézetében

2010. 10. 20.
Dr. Báger Gusztáv tudományos tanácsadó, egyetemi tanár Az Állami Számvevőszék Kutató Intézetében tartott előadást "A turisztikai fejlesztések és a nemzetgazdasági tervezés eredményessége az Ászkut legújabb kutatásainak tükrében" címmel.

Állami Számvevőszék sajtótájékoztató 2010. szeptember 1.

2010. 09. 02.
Az Állami Számvevőszék immár hagyományos szeptember 1-jei országgyűlési sajtótájékoztatóján  mutatta be a Magyar Köztársaság 2009. évi költségvetése végrehajtásának, valamint a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. 2009. évi tevékenységének ellenőrzését.

Civil-bál Szarvason

2010. 08. 24.
A város életében meghatározó szerepe van egy-egy bálnak, hiszen azon túl, hogy a társasági életnek egy remek formája; kikapcsolódásra, megbeszélésre, és további kapcsolatépítésre is alkalmas. A Szarvas Város Barátainak Köre valamint a helyi önkormányzat és civil szervezetek segítségével augusztus 19-én megrendezett Civil Bál azonban jótékonysági célt is szolgál, ezzel segítve az árvízkárosultakat.

Soron kívüli ülés! Az ÁSZ elnöke is részt vett a megyegyűlésen

2010. 07. 21.
Békés Megye Képviselő-testületének múlt pénteki soron kívüli ülésén részt vett Domokos László volt megyei elnök, aki jelenleg az Állami Számvevőszéket vezeti. Az ülés első perceiben elköszönt a hivatal munkatársitól, és a képviselőktől, és néhány gondolattal jelenlegi munkáját is vázolta.