Domokos László

Domokos László interjú 2010. március 1. - 1. rész

2010. 03. 05.
Az interjúban Domokos László elmondja, hogy a Bajnai-kormánnyal ellentétben ő úgy gondolja, hogy a kabinet nem teljesítette a vállalt feladatait sem, s közben az ország romokban hever.

A vidék jövőjéről Hunyán

2010. 02. 16.
„A mezőgazdaság és a vidék jövője" címmel lakossági fórum zajlott február 10-én Hunyán. A megjelentek a fórum témájához kapcsolódó tájékoztatást hallhattak Domokos Lászlótól, a Békés Megyei Közgyűlés elnökétől. Elmondta, rendkívül aggasztó probléma a kistelepülések elöregedése, illetve elnéptelenedése, az állattartás csökkenése, és ezzel összefüggésben a helyi munkahelyek számának drasztikus leépülése.

Szociális fórum Békésszentandráson

2010. 02. 10.
Az országgyűlési választások közeledtével térségünk képviselői rendszerint beszámolnak munkájukról, elképzeléseikről lakossági fórumok keretén belül. Így történt ez február elején Békésszentandráson is, ahol Hamza Zoltán polgármester és Domokos László országgyűlési képviselő, a Békés Megyei Közgyűlés elnöke szociális kérdésekben igyekeztek tájékoztatni a fórum résztvevőit.

Vállalkozói fórum Békésszentandráson

2010. 02. 10.
A békésszentandrási lakosság nem panaszkodhat az aktuális hírekről való tájékoztatás hiányára, hiszen Szűcs György, az Ipartestületek Országos Szövetségének (IPOSZ) elnöke és Domokos László, a Békés Megyei Közgyűlés elnöke a február 5-i vállalkozói fórumon sem maradt adós az információkkal.

Le kell zárni a költségvetési trükkök korszakát

2010. 01. 14.
Domokos László szerint a szocialista kormány megint trükközik és gátlástalan szavazatvásárlásba kezdett. Az Országgyűlés költségvetési bizottságának alelnöke hangsúlyozta: egyszer és mindenkorra le kell zárni a költségvetési trükkök időszakát.