Domokos László

Domokos László a 2017. évi Szakképzési Díj átadó ünnepségén járt

2017-03-03 11:13
Domokos László, az Állami Számvevőszék elnöke is részt vett a Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara által alapított 2017. évi Szakképzési Díj ünnepélyes átadásán. A 2017. március 2-án tartott rendezvényen innováció, kooperáció és motiváció kategóriában osztottak elismeréseket. Az esemény fővédnöke Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter volt, a Szakképzési díjakat Cseresnyés Péter munkaerőpiacért és képzésért felelős államtitkár adta át.
A Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara és tagvállalatai az alapítás óta kiemelt figyelmet fordítanak a szakmailag magas színvonalú, hasznos tudást közvetítő és gyakorlatorientált szakképzés támogatására.
 
A Kamara által alapított Szakképzési díj azon kiemelkedő projekteket és kezdeményezéseket méltatja, melyek jelentős mértékben és példaértékű módon segítik elő a gyakorlatorientált szakképzést Magyarországon. A díj célja, hogy ösztönözze a magyarországi szakképzési rendszer fejlesztését. Ösztönzi továbbá a vállalatokat, hogy vállaljanak szerepet a szakképzés rendszerében, mert e képzés révén kölcsönösen előnyös módon kapcsolható össze a társadalmi felelősségvállalás a gazdasági előnyökkel.
 
Szakképzési díj 2017
 
 
Az idei díjakat ünnepélyes keretek között a 2017. március 2-án tartott rendezvényen innováció, kooperáció és motiváció kategóriában osztottak. Az esemény fővédnöke Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter volt, a Szakképzési díjakat Cseresnyés Péter munkaerőpiacért és képzésért felelős államtitkár adta át.